Mai 24, 2022
De ce nu s-a mai însurat Fuego cu Ana Maria, fosta lui mare iubire. S-a aflat adevărul
Vă mai amintiți relația lui Fuego cu Ana Maria, marea lui iubire? Cei doi au fost la un pas de căsătorie, dar s-au despărțit după patru ani și nimeni nu a înțeles exact de ce. Atât Fuego, cât și Ana Maria au vorbit frumos despre relația lor, chiar și după despărțire.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chiar dacă au trecut deja 12 ani de la despărțire, Ana Maria Ciaușu, în vârstă de 45 de ani, a vorbit despre relația pe care a avut-o cu artistul. Fosta iubită a lui Fuego a dezvăluit că se înțelege foarte bine cu artistul, că sunt buni prieteni, chiar dacă n-au mai funcționat bine ca un cuplu.

Fuego a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Ana Maria Ciaușu. Cei doi aveau o relație foarte cunoscută în showbiz-ul românesc, ar au ales să meargă pe drumuri separată, iar la vremea aceea se vorbea că relația dintre ei s-a oprut pentru că nu au avut împreună un copil.

909

„Când doi oameni decid, de comun acord, să meargă pe drumuri separate și nu au nimic să își reproșeze, ba din contră, să își mulțumească unul altuia pentru lucrurile frumoase trăite împreună, înseamnă că se respectă unul pe altul.

Mai mult cei din jurul nostru își doreau asta decât ne-am dorit noi. Scopul relației noastre nu a fost căsătoria. Pasul ăsta trebuie să vină firesc și nu dintr-o presiune publică sau pentru a intra în rândul lumii', a mărturisit Ana Maria Ciaușu, pentru protv.ro.

98089

„Împărtășeam dragostea pentru muzică, pentru poezie și dorința de a dărui, de a face lucrurile mai frumoase în jurul nostru. Altfel, suntem firi complet diferite. El este un om calm, cald, visător, preocupat exclusiv de creația lui, eu sunt o persoană foarte hotărâtă, energică, realistă. Cred că ceea ce ne separa a făcut să funcționăm împreună', mai spunea fosta iubită a lui Fuego.

fuego-si-ana-maria-fosta-lui-iubita-crop-1618484398

Fosta iubită a lui Fuego a vorbit despre împăcarea lui artistul

Paul si Ana Maria au decis impreuna sa mearga pe drumuri separate si spune ca din puctul ei de vedere nu a gresit cu nimic.

„Nu am ce sa repar pentru ca nu am stricat nimic. Cand doi oameni decid, de comun acord, sa mearga pe drumuri separate si nu au nimic sa isi reproseze ba din contra, sa isi multumeasca unul altuia pentru lucrurile frumoase traite impreuna, inseamna ca se respecta unul pe altul', a mai spus Ana Maria.

„Despre refacerea relației mele de iubire cu Paul nu mai poate fi vorba. Avem o relație de prietenie foarte frumoasă în acest moment și va rămâne așa”, a spus fosta iubită a lui Fuego.

Fuego și fosta iubită nu au putut avea copii

Potrivit presei, Ana Maria si Fuego s-au despartit dupa ce tanara ar fi pierdut mai multe sarcini. Imediat dupa ce relatia lor s-a incheiat, chiar Paul a dat o declaratie, in care a explicat ce s-a intamplat intre ei.

fufu-1024x575-1

„Relatia mea cu Ana Maria nu mai exista. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice si injectabile pentru a ramane insarcinata, s-a terminat totul.

Relatia noastra s-a incheiat de curand, dar noi am ramas buni prieteni', spunea Fuego la vremea respectiva.

img-22 

Sursa - viva.ro

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0342869758606