August 19, 2021
De ce nu e bine să ai oglindă în dormitor? Îți poate schimba întreaga viață
Oglinda este un obiect care nu lipsește din casa nimănui, însă puțini știu că există câteva reguli clare feng shui privind așezarea acestora în casă. O mulțime de oameni aleg să amplaseze o oglindă în dormitor, eventual cât mai mare, care să fie lângă sau pe ușa dulapului de haine sau a dressingului. Puțini știu că, de fapt, oglinda este interzisă în dormitor, potrivit regulilor feng shui. Iată de ce!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De ce nu e bine să ai o oglindă în dormitor?

Se spune că nu este ca imediat ce te trezești sau ajungi în dormitor să-ți vezi chipul, pentru că astfel toată energia acumulată în oglindă se va întoarce asupra privitorului. Este bine de știut că oglinda captează energii și vibrații, iar multe dintre acestea nu sunt întotdeauna pozitive. De asemenea, o altă superstiție spune că oglinda în dormitor poate dăuna relației de cuplu, pentru că are efectul de a dubla numărul de persoane din cameră. Astfel, se atrag persoanele din exterior, care pot interveni în relație.

Unde nu ar trebui să amplasezi oglinzi în casă

Oglinda nu trebuie să reflecte ușa de la intrare, conform clubmistic.ro. Astfel, dacă în fața ușii de la intrare nu se află un hol pe lungime, ci un perete al acestuia, nu așeza o oglindă pe el.  Aceasta va respinge automat orice energie pozitivă care intră în casă.

Mai mult, oglinzile nu trebuie să reflecte nici ușa de la baie sau pe cea de la bucătărie. Totuși, o oglindă amplasată pe ușa de la baie poate avea o influență pozitivă. Într-o mulțime de apartamente, oglinda este așezată pe hol, exact în fața ușii de la bucătărie, pe care o reflectă, împreună cu o parte a acestei camere. Această așezare este total greșită, așa că trebuie evitată. De asemenea, oglinda nu trebuie să reflecte colțuri ale obiectelor de mobilier, coloane sau grinzi.

E bine ca oglinda să fie pusă în spațiile deschise, în camera de zi unde se petrece mai mult timp, pentru a atrage energiile pozitive. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81113052368164