Ianuarie 31, 2018
De ce înșeală bărbații femeile pe care le iubesc?
Dorința de a-și demonstra că încă mai pot, lipsa de afecțiune, dorința de răzbunare, nesiguranța și neîncrederea în forțele proprii sunt puține din argumentele care explică de ce bărbații calcă strâmb, chiar și-n cazul în care-și iubesc partenera de viață.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nevoia de aventură persistă în sufletele bărbaților chiar și atunci când își găsesc jumătatea. Mulți dintre ei simt nevoia de schimbare, de a vedea ceva nou. Teama de a nu rata o şansă, fuga de bătrâneţe, toate acestea pot fi motivele pentru care bărbații își înșeală femeile, iar aceste probleme sunt legate de nesiguranța partenerului. 

În momentul în care în relația de cuplu apare rutina, de asemenea scade și sexualitatea, iar bărbatul începe să simte nevoia de a scăpa de această rutină apelând la infidelitate. 

O simplă aventură se întâmplă atunci când bărbatul vrea să vadă dacă metodele lui de seducție mai funcționează. Cu acest prilej, bărbatul se simte bărbat. Este o aventură pe care bărbatul ajunge să o bifeze din curiozitate.

 

 

Bărbații se pot simți singuri și neînțeleși, de aceea recurg la infidelitate, cu toate că, de cele mai multe ori, aceste stări sunt mimate, și se reduc la necesitatea de a-și satisface orgoliul. Tentația de a înșela apare deoarece, acasă, bărbatul se simte ca într-o închisoare, neapreciat sau ușor desconsiderat.

Trăim într-o societate în care oamenii nu mai sunt dispuși să încerce să-și rezolve problemele relaționale din cuplu, indiferent dacă sunt sau nu căsătoriți. Le este mult mai simplu să-și găsească alinarea în brațele altcuiva, crezând că astfel se rezolvă problemele.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74751210212708