Mai 03, 2023
„De când îmi organizez nunta simt că o iau razna!” Gina Pistol, confesiuni despre pregătirile pentru marele eveniment
Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai stabile și frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. În urmă cu câteva zile, cei doi îndrăgostiți au anunțat pe toată lumea că se căsătoresc, iar deja au început și pregătirile. Acum, pe rețelele personale de socializare, prezentatoarea de la Chefi la cuțite a făcut confesiuni despre pregătirile pentru marele eveniment dintre ea și Smiley. Iată ce a declarat ea pe InstaStory despre nuntă!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Anunțul că Gina Pistol și Smiley se căsătoresc a venit ca o mare veste pentru fanii lor, deoarece ei așteptau de mult timp ca cei doi îndrăgostiți să facă pasul cel mare. Ei bine, prezentatoarea de la Chefi la cuțite face pregătiri pentru marele eveniment dintre ea și artist, pentru că cei doi trăiesc momente unice împreună, scrie spynews.ro

Gina Pistol, confesiuni despre pregătirile pentru nunta cu Smiley

La doar câteva zile după ce au anunțat că ea și Smiley se vor căsători, Gina Pistol s-a apucat de pregătirile pentru marele eveniment. Cei doi îndrăgostiți așteaptă cu nerăbdare momentul în care vor spune marele „DA!”.

Prezentatoarea de la Chefi la cuțite este copleșită de emoții de la atât de multe pregătiri, pentru că cel mai probabil trebuie să facă o mulțime de lucruri într-un timp relativ scurt, dar în același timp o are acasă și pe micuța Josephine. Chiar ea a recunoscut pe rețelele de socializare personale că simte că o va lua razna cu atât de multă organizare.

Ce nume au ales Smiley și Gina Pistol pentru fiica lor : Europa FM

Cum au anunțat cei doi că se vor căsători

Într-un videoclip pe care l-a făcut alături de Gina Pistol, pe pagina sa de YouTube, Smiley a anunțat că el și partenera lui se vor căsători. Momentul anunțului a fost unul cu adevărat emoționant, iar artistul a precizat că au decis în urmă cu doi ani să facă pasul cel mare, însă acum sunt 100% pregătiți pentru asta.

Smiley și Gina Pistol, total schimbați într-o imagine de pe Instagram. Cum  i-au făcut să râdă de fani - TVmania.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94227170944214