Octombrie 14, 2019
Dan Bordeianu este de nerecunoscut. Vezi cum arată acum actorul

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu siguranță ți-l mai amintești pe îndrăgitul actor Dan Bordeianu din prima telenovelă din România, "Numai Iubirea". Au trecut 15 ani de-atunci, de când magia acestui serial românesc, ne-a învăluit pe noi, pe toți.

Actorul Dan Bordeianu, care interpreta rolul lui Victor Bratu în Numai iubirea, s-a schimbat drastic. În această lună, actorul împlinește 44 de ani. Și-a crescut barbă mare și este de nerecunoscut. 

 

 

 

În prezent, actorul se filmează într-un film românesc, care se intitulează Căutătorul Devant. Pentru acest rol, crețosul și-a lăsat barbă, arată brutal și... ciudat. Fanii însă se bucură de noua ipostază în care apare îndrăgitul lor actor. 

 

 

 

 

Amintim că, Dan Bordeianu este unul dintre cei mai cunoscuți actori de peste Prut. A jucat în zeci de spectacole pe scenele din România. În anul 2005 a acceptat provocarea de a se filma în prima telenovelă din România, Numai iubirea. Acest serial i-a adus faima și i-a schimbat radical viața.

 

Pe platourile de filmare, actorul a cunoscut-o pe tânăra actriță - Adela Popescu. Cei doi s-au îndrăgostit din prima, iar mai apoi s-au logodit. Relația celor doi a durat vreo trei ani, și s-a încheiat din cauza înșelăciunii actorului. 

 

 

În prezent, Dan Bordeianu este căsătorit cu Teodora. Ea lucrează la un brand celebru, dar nu apare foarte des în lumina reflectoarelor. Cei doi au împreună o fetiță. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.56969022750854