Martie 01, 2019
(Video) Dan Bălan și Katerina Begu au lansat versiunea completă a piesei "Dragostea din tei"
După ce a făcut furori interpretarea Katerinei Begu la Vocea Ucrainei a piesei "Dragostea din tei", ea și Dan Balan au hotărât să facă o versiune oficială și integrală a acestei piese.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nimeni nu s-a așteptat ca interpretarea Katerinei Begu, a piesei "Dragostea din tei" să devină atât de virală. După ce s-a bucurat de un succes extraordinar această piesă la Vocea Ucrainei, Dan Balan împreună cu moldoveanca Katerina Begu, au hotărât să posteze în spațiul online, versiunea completă a senzaționalului duet. 

 

Nu m-am așteptat să aibă un impact atât de mare improvizația pe care am făcut-o la „Vocea Ucrainei” cu concurenta Katerina, am primit atât de multe mesaje, de complimente. Toată lumea cerea să facem o versiune oficială a acestui cover pentru „Dragostea din tei”. Așa că l-am făcut, inițial mă gândeam să îi adaug diferite sound-uri, însă mi-am dat seama că în acea versiune cum am improvizat noi live a existat o magie. Și am hotărât să păstrez totul în acea cheie, de acolo. Am făcut și un clip având drept concept toată istoria acestei concurente, Katerina, acolo, la „Vocea Ucrainei” ”, spune Dan Bălan. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77097702026367