Decembrie 02, 2022
Dai 20 $ și stai în casa lui Mariah Carey! Iată care sunt condițiile
În pragul sărbătorilor de iarnă, Mariah Carey (52 de ani) le oferă fanilor șansa de a sta în penthouse-ul ei din New York. Însă, vedeta are o serie de pretenții.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Oaspeții vor semna un contract de confidențialitate și nu au voie să vină cu telefoane. Ei vor putea accesa doar anumite zone ale penthouse-ului- intrarea privată a liftului, camera marocană, acoperișul și toaleta. Sejurul este destinat pentru doi norocoși, în perioada 16-19 decembrie.

Ei vor lua masa la restaurantul favorit ale cântăreței și vor merge la cumpărături în oraș. Toate acestea pentru doar 20 de dolari! Rezervările încep pe 14 decembrie, pe site-ul booking.com, iar selecția se face pe ideea „primul venit, primul servit”. Diva, care are o avere de 320 de milioane de dolari, s-a ocupat personal de organizarea acestui sejur de neuitat.

Ce facilități mai include sejurul oferit de Mariah Carey

Experiența VIP oferită de Mariah Carey include un itinerar potrivit pentru o celebritate, cu un sejur de trei nopți la The Plaza, și zile pline de atracții festive. Fanii vor fi duși într-o călătorie prin New York, cu priveliști uimitoare ale orașului și vor merge în unele dintre locurile preferate ale vedetelor, inclusiv la cina la restaurantele ei cele mai iubite, cum ar fi Nobu și Mr. Chow, relatează tabloidul britanic Daily Mail.

Oaspeții vor experimenta, de asemenea, un tur privat al Top of the Rock la Rockefeller Center, o sesiune VIP de patinaj pe gheață în fața bradului de Crăciun Rockefeller Center și acces la un cort VIP. Extravaganța de trei zile va include, de asemenea, o copie semnată a noii cărți a cântăreței, "Prințesa Crăciunului", și o zi de shopping la Saks Fifth Avenue. Fanii vor primi și bilete la Spectaculul de Crăciun cu Radio City Rockettes în rol principal - precum și o recepție VIP înainte de spectacol, un tur al Radio City Music Hall, dar și bilete la Mariah’s Merry Christmas To All!, concertul de la Madison Square Garden, de pe 16 decembrie.

Așa arată interiorul casei jpg

Așa arată interiorul casei jpg

Diva nu va fi prezentă

Și în timp ce bucuria sărbătorilor va fi cu siguranță în aer, există câteva dezavantaje. Înainte de a intra în penthouse-ul divei, oaspeților li se va cere să semneze un acord de confidențialitate și să predea telefoanele mobile. Mai mult, Mariah Carey nu va fi prezentă în timpul șederii fanilor, în apartamentul ei generos. Pentru că nu au voie să intre cu telefoanele în casă, fanii vor avea parte însă de o ședință foto la penthouse, cu un fotograf profesionist.

Așa arată interiorul casei jpg

Fanii vor trebui să împartă o cameră și un pat în timp ce stau în camera Grand Lux ​​King de la The Plaza. În ciuda dezavantajelor, vedeta pop a numit experiența drept o escapadă de care poți avea parte doar o dată în viață. 

Așa arată interiorul casei jpg

Crăciunul în New York este o experiență de neuitat, așa că am creat o experiență specială de călătorie, cu tematică festivă, în orașul meu natal, în cea mai minunată perioadă a anului. O singură dată, ofer pentru doi fani posibilitatea de a avea parte de o călătorie extravagantă și magică”, a spus cântăreața, într-un comunicat de presă.

Așa arată interiorul casei jpg



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69654417037964