Septembrie 18, 2017
Cum și-a surprins Ana Ciorici prietena de la Milano!
Bloggerița împreună cu încă o prietenă au zburat la Milano. Fetele i-au făcut o supriză nemaipomenită celei mai bune prietene - omagiate!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ana Ciorici are 10+ la capitolul ingeniozitate, așa că nu a stat mult pe gânduri. Tânăra mămică și-a luat bilet de zbor tocmai spre Milano. Nu, nu a hotărât să meargă doar într-o mică vacanță, ci să sărbătorească pe cinste ziua prietenei sale Alina. Uimirea ei a fost la maximă intensitate. 

Împreună cu Ilinca, cele două amice, i-au creat momente de neuitat. Acestea i-au adus urări de bine prietenei lor care a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani. Gașca de fete petrec zile însorite în cel mai modern oraș al Italiei. Așa cum Milano este totuși un oraș istoric, fetele au avut parte și de o excursie ghidată chiar de omagiată. Acestea au vizitat cu mare interes “Piazza del Duomo” unde se află inegalabila catedrală “Duomo di Milano”.

 

 

A post shared by Alex (@a.l.e.x.a.n.d.r.i.n.a) on

 

Prietenele au făcut multe poze, și evident au savurat din cele mai gustoase paste și cea mai bună pizza pe care o găsești doar în Italia.

Și dacă totuși au zburat tocmai la Milano, cum să se lipsească de shopping. 

Într-un final, zilele petrecute în Italia și-au adeverit așteptările. Călătoriile spontane sunt cele mai frumoase!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.2730278968811