Februarie 10, 2017
Cum se răsfrînge politica lui Trump asupra fiicei lui?
Rețeaua de magazine universale din Statele Unite ale Americii Nordstrom a decis mai mult să nu comercializeze cunoscutul brand Ivanka Trump. Aceasta este a cincea companie care refuză să coopereze cu fiica președintelui.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Scopul acestor acțiuni este de a compromite imaginea, Ivanka Trump, popularitatea și caracterul comercial al brand-ului.

Reprezentanții rețelei au declarat că decizia lor nu este legată cu politica lui Donald Trump. Scopul decizii lor — de a refuza brandul Ivanka Trump, deoarece reperele financiare și vânzările brand-ului au scăzut. În lista Nordstrom sunt două mii de brand-uri și în fiecare sezon sunt ei sunt nevoiți să rezilieze contracte cu cel puțin 10% din mărcile brand-ului și să le înlocuiască cu altele mult mai perspective.

Există informații potrivit cărora Nordstrom deja a obținut o comandă Ivanka Trump, pentru colecția de primăvară și care ar putea fi vândute numai în magazinele offline.

După cum s-a aflat anterior, fiica lui Trump a părăsit brand-ul, care în ciuda la toate totuși va continua să lucreze fără creatori și a lăsat postul de vice-președinte al Trump Organization, după care a vândut toate acțiunile.

Personal Donald Trump este indignat de cele întâmplate și a comentat astfel: „Fiica mea Ivanka a fost tratată atât de nedrept de către Nordstrom. Ea este o persoană minunată – mă face mereu să procedez cum este corect! Teribil!”

Menționăm că decizia Nordstrom este legată de activitățile civile GrabYourWalle — lista de companii fac afaceri cu familia Trump și se îmbogățesc pe contul ei.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71949505805969