Martie 21, 2023
Cum se menține în formă Mariah Carey, la 53 de ani. Secretele siluetei perfecte
Mariah Carey arată la fel de bine ca întotdeauna în cea mai recentă postare făcută pe Instagram. La 53 de ani, vedeta poartă o ținută sexy, mulată pe corp, care îi pune în valoare silueta. Cum se menține în formă și ce obiceiuri sănătoase are diva care a depășit cinci decenii de viață.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mariah Carey este una dintre divele din showbizul internațional care alege să mânânce sănătos și spunea că acest lucru o face să se simtă plină de energie. În anul 2016, pentru presa internațională, diva a declarat că a urmat și diete stricte cu proteine ​​pentru a pierde în greutate pentru evenimente speciale însă, de-a lungul anilor și-a schimbat obiceiurile alimentare și rutina de exerciții fizice pentru a se menține în formă.

Cum se menține în formă Mariah Carey, la 53 de ani

Dacă înainte Mariah Carey obișnuia să mănânce la ore nepotrivite și mâncăruri care îngrașă, cu timpul a ales să apeleze la opțiuni de gustare mai sănătoase. „Ea a încetat să mai guste mâncare nedorită și dulceață”, a declarat o sursă pentru Hollywood Life. În schimb, consumă fructe precum mango și afine pentru a-și menține nivelul de energie ridicat într-un mod mai sănătos. Afinele te pot ajuta să trăiești mai mult deoarece au proprietăți anti-îmbătrânire, așa că diva a găsit secretul tinereții fără bătrânețe.

Mariah Carey | iHeart

Ce obiceiuri sănătoase are diva

De asemenea, starul internațional consumă alimente organice, integrale, care au ajutat-o ​​să le spună nu celor procesate, ceea ce înseamnă: expunere mai mică la pesticide, consum mai mare de nutrienți și chiar un gust mai proaspăt.

Vedeta pop este foarte atentă să nu mănânce în exces. „Ea mănâncă mult mai încet și este atentă când se simte sătulă și când să nu mai mănânce”, a declarat o sursă pentru Hollywood Life. Controlul porțiilor este unul dintre cele mai bune obiceiuri alimentare pentru pierderea rapidă în greutate.

Mariah Carey on Upcoming Album and Twins Growing Up

O altă sursă a declarat pentru o publicație internațională că divei îi place înotul și să facă aerobic în apă. Exercițiile în apă sunt cunoscute a fi un antrenament grozav.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93854093551636