Mai 19, 2022
Cum se menține în formă Inna la 35 de ani fără diete. Secretele siluetei sale
Din 2008 încoace, Inna se bucură de succes pe plan profesional. Atât în România, cât și peste hotare. Mai mult, e una dintre cele mai sexy apariții din peisajul muzical. Iată cum se menține în formă Inna la 35 de ani fără diete.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Inna este în atenția publicului deja de 14 ani. În 2008, artista devenea cunoscută prin hitul său, “Hot”, o piesă de club produsă de Play&Win. Prin colaborarea cu aceștia, solista a avut parte de piese de succes cu care s-a făcut remarcată în întreaga lume. Anii au trecut, iar Inna s-a menținut în topuri.

Ajunsă la 35 de ani, Inna rămâne una dintre cele mai iubite și mai sexy artiste. Fie că pozează pe rețelele de socializare sau pentru reviste importante, participă la evenimente ori urcă pe scenă, arată impecabil. Afișează un look fresh și o siluetă de invidiat. Cu toate astea, Inna mărturisește că nu ține diete. Cum reușește să se mențină în formă?

Fool Me by Inna on Amazon Music - Amazon.com

„Sunt departe de a fi perfectă. Am și noroc genetic, am și grijă ce mănânc, să fac sport, mișcare. Folosesc și Photoshop pentru ședințele foto profesionale, puțin programe de editare. Nu țin dietă și nu am ținut niciodată, dar de peste un an mănânc vegan. Am grijă la alimentație. Îmi place să mănânc sushi, îmi plac pastele, hummus, legume. Nu mă abțin de la lucrurile care îmi plac, indiferent că sunt dulciuri sau paste, sau pâine, dar nu consum în exces. Plus că fac mereu mișcare, sală, deci țin lucrurile sub control. Dar niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme”, a declarat ea pentru revista VIVA!.

Inna: Amazing (Music Video 2009) - IMDb 

Inna Shape new - Edward Aninaru 

Inna Photos (79 of 525) | Last.fm

Sursa - agentiadepresamondena.com



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84681272506714