Februarie 21, 2022
Cum se menține în formă Cristina Ich. Secretul siluetei perfecte
Cristina Ich a dezvăluit secretele sale în materie de frumusețe și siluetă. Vedeta reușește să se mențină într-o formă de zile mari printr-o metodă mai puțin știută.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cristina Ich a dezvăluit secretul siluetei sale. Vedeta, în vârstă de 35 de ani, arată cât se poate de bine și se menține într-o formă de zile mari. Pe lângă un chip angelic, vedeta se poate mândri cu un corp de invidiat. În ceea ce privește dieta și stilul de viață, bruneta a dezvăluit că nu face ceva în mod special.

Cristina Ich, despre cum reușește să se mențină în formă

De-a lungul timpului, admiratoarele vedetei s-au întrebat cum reușește să se ocupe de responsabilitățile zilnice, dar să se și mențină în formă . Ei bine, Cristina Ich a dezvăluit într-un interviu pentru playtech secretul său. Potrivit acesteia, nu face sport aproape deloc deoarece timpul nu îi permite. Ba mai mult, se pare că vedeta nu ține nici diete speciale pentru o siluetă de invidiat, iar mesele ei sunt la o distanță semnficativă de timp.

„Nu fac sală, pentru că nu am timp de așa ceva. Mănânc o dată la 12 sau la 16 ore și cam atât. Mănânc orice, nu mă abțin de la nimic. La piele semăn cu mama, dar, la corp, nu. Am o mamă foarte frumoasă, recunosc. Sincer, îmi mai doresc să mă mai îngraș, ca să arăt cum eram în timpul sarcinii, însă nu se pune pe mine. Atunci aveam 60 și un pic de kilograme”, a povestit Cristina Ich, acum ceva timp.

Cristina Ich a susținut că își dorește chiar să acumuleze câteva kilograme în plus. Vedeta a spus că își dorește să revină la greutatea din timpul sarcinii, însă stilul de viață agitat nu îi permite să se țină de un program strict. Cu toate acestea, Cristina este mândră de trăsăturile moștenite de la mama sa, fiind o adevărată norocoasă.

„Cine te place rămâne alături de tine”

În urmă cu ceva timp, Cristina Ich a dezvăluit că este o fire impulsivă și nu își poate schimba caracterul. Vedeta a declarat în repetate rânduri și pe rețelele de socializare că nu tolerează să „fie călcată de coadă”, moment în care reacționează imediat.

„Cine mă place, rămâne lângă mine. Cine nu, mă înjură: pițipoancă, lă, lă, lă, lă, lă, terminată, penibilă. Cine te place rămâne alături de tine, cine nu, nu. Nu am ce să dau explicații. Dacă mi se pare unul că a sărit calul, la fel o să fac, mai rău. Pentru că așa sunt eu. Eu sunt un om impulsiv, lipsit de diplomație și așa o să fac tot timpul. Ăsta e caracterul, nu o să-l schimb. Dacă mă enervează cineva, iese Moldova din mine!”, a mai spus vedeta.

 

Sursa: elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.1568746566772