Septembrie 23, 2022
Cum se înțelege The Motans cu ceilalți antrenori de la Vocea României
Denis Roabeș de la The Motans este unul dintre noii antrenori de la Vocea României, sezonul 10. El și restul juraților, Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirilă și Theo Rose se „luptă' în cadrul emisiunii pentru a avea în echipă cei mai talentați concurenți. Iată cum a reacționat artistul când a aflat despre propunerea celor de la PRO TV!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Cred că în muzică, sau cel putin în muzica mea, contează să fie lucrate și duse la cea mai bună formă a lor toate aceste lucruri. Dar dacă e să vorbim într-un limbaj mai popular, contează foarte mult cum transmiți starea și mesajul pe care le ai în muzica pe care o faci." - The Motans

"Am rămas foarte surprins când mi-au spus că am fost ales să fiu antrenor la „Vocea României. De la concurenți nu am așteptări, cred că ei ar trebui să aibă așteptări de la noi. Eu am pornit setat să îmi ajut oamenii din echipă ca să ajungă cât mai departe în cadrul acestui concurs și să le dau toate șansele pentru a-l câștiga.", a povestit artistul.

denis-roabes-3-2

 "Nu m-am așteptat că voi avea atât de multe lucruri de învățat. Și mă bucur și le sunt recunoscător colegilor că împărtășesc cu mine foarte deschis și cu drag din experiențele lor. O respect și o iubesc pe Irina și nu cred că vor exista lupte între noi doi în cadrul concursului. Spun asta pentru că suntem diferiți totuși, ca artiști, ca oameni. În dependență de asta ne vom forma și echipele. Aș vrea să am în echipa mea oameni cu care rezonez, și care vin în echipa mea hotărâți sută la sută.", a mai dezvaluit interpretul.

denis-roabes-1-1

Cum se vede Denis Roabeș peste 10 ani

Care este cea mai mare dorință a ta pe plan muzical, dar și personal, acum?

Dorințele nu se spun. (zâmbește) Fericirea iubește liniștea.

Cum te vezi, să zicem, peste zece ani?

În primul rând, vreau să fiu sănătos și peste zece ani, ca să pot să fac orice mi-ar trece prin cap. Cochetez cu mai multe idei, dar ce voi face exact știe doar Dumnezeu. Prefer să cred că, orice voi face și oriunde voi fi peste zece ani, voi fi un om fericit.

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60414528846741