Februarie 08, 2018
Cum să-ți dai seama că ești folosită și nu iubită?
De multe ori femeile închid ochii la lipsa de afecțiune din partea bărbaților, ținând să creadă că toate astea se întâmplă din cauza că ei nu sunt dispuși de timp, că sunt ocupați sau obosiți. De fapt, dacă vezi aceste lucruri la bărbatul pe care-l iubești, trebuie să-ți dai seama că el se folosește de sentimentele tale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Ignoranța

Dacă simți că partenerul de viață nu-ți oferă timp, să știi că nu este doar din cauza oboselii sau a faptului că este ocupat. Căci un om care chiar are nevoie de tine, își va găsi timp pentru a-și petreci cu tine măcar o oră. Atunci când îi spui partenerului ceea ce simți iar el zice că doar ți se pare, nu e de bine. În relație e nevoie de comnicare, dar dacă partenerul nu te aude, să știi că nu e de bine. Dacă simți că s-a creat o distanță între voi, comunică-i, iar dacă nici atunci nu se rezolvă întrebarea, atunci e timpul să clarifici situația. 

 

2. Te sună, deși nu vrea să vorbească la telefon

Uneori ai senzația că prietenul tău face unele lucruri din obișnuință. Chiar dacă te sună, nu-ți comunică nimic, și ai senzația că este absent în convorbire. El te sună pentru că așa se cuvine, nu pentru ca are nevoie de o comunicare reciprocă, în care să simtă că-i ești alături, și nu pentru că vrea să-ți împărtășească doar ție cum și-a petrecut ziua. Dacă partenerul tău zice că preferă să vorbiți față-n față, și că-l irită să comunice la telefon, e deja timpul să-ți dai seama că ești folosită. 

 

 

3.  Partenerul tău nu este disponibil

Când doi oameni au o relație amoroasă, ei tind să-și petreacă cât mai mult timp împreună. Dacă vezi că partenerul își găsește zeci de scuze să nu-și petreacă serile alături de tine, să știi că ar trebui să-ți dai seama că ești folosită. Se vede cu tine doar atunci când are nevoie el.

 

4. Comunicare ineficientă

Dacă s-ar părea că vorbiți în relații dar toate astea sunt fără rost, pentru că comunicați doar nimicuri, atunci nu e de bine. Dacă el evită să vorbească despre ceva mai mult, despre viitorul relației, despre voi, să știi că nu o să vă țină prea mult timp împreună. Vorbele superficiale care nu au la bază dorințele, visele, scopurile care ar trebui să le împărtășiți voi doi, nu vă vor duce nicăieri. 

 

5. Nu ieșiți cu prietenii comuni

Deși îi cunoști pe prietenii lui, totuși el evită să te ia în oraș atunci când se întâlnesc mai mulți prieteni. S-ar părea că nu te consideră un om apropiat, sau că nu-și mai dorește să petreacă prea mult timp alături de tine, considerând că îl epuizezi, și simte nevoia să se detașeze de tine măcar pe-o clipă. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.7747302055359