Mai 09, 2018
Cum să păstrezi relația la distanță?
Relațiile la distanță nu sunt cel mai simplu lucru ce se poate întâmpla între doi parteneri. Ele pot fi construite ușor, dacă tot de la distanță au și început, însă, ce ne facem atunci cu relațiile în care partenerii s-au deprins să se vadă zilnic, să locuiască în doi, când aflu, la un moment dat, că trebuie să plece în străinătate? Află care sunt acei câțiva pași care te vor face să ai o relație fără erori.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Când vine vorba despre plecarea unuia din parteneri la distanță, apar multe întrebări de pus, mai ales în cazul în care te-ai deprins să fii alături de partenerul tău de viață, zi și noapte. Atunci apar neînțelegerile, întrebările, durerile de cap și de suflet. Pentru ca relația să meargă mai departe, e nevoie de a vorbi despre întrebările existențiale, de a stabili anumite reguli, cum ar fi: ce tip de relație aveți; ce aveți voie să faceți când sunteți separați;  aveți voie sau nu să aveți relații amoroase cu alți parteneri; aveți un viitor împreună; vă logodiți? Aceste discuții, chiar dacă par destul de dificile, vă vor ajuta să stabiliți anumite puncte în relația voastră pentru ca mai apoi să nu apară alte dureri de cap. Trebuie ca de la început să aflați ce surprize v-a pregătit partenerul de viață, dacă vrea sau nu un viitor comun.

 

 

Trebuie, neapărat, să vorbiți de câteva ori pe zi, pentru ca comunicarea să fie prezentă în relația voastră, să fiți la curent cu tot ce i se întâmplă partenerului. Totodată, comunicarea în exces distruge relația. Dacă vorbiți prea mult, vă veți epuiza inutil.

 

 

Dacă ești bărbat, în era noastră ai atâtea posibilități! Poți să-i trimiți flori iubitei tale, prin intermediul florarilor, care vin chiar la ea acasă. Să vezi ce fericită va fi dacă îi vei face un asemenea cadou!

Chiar dacă sunteți departe unul de altul, ați fi putut privi un film simultan, să comentați la telefon sau prin mesaje, situațiile comice din filmul pe care-l priviți. Citiți aceeași carte în același timp, simțiți-vă aproape!

 

 

Nu-ți mai controla partenerul! Oamenii pur și simplu urăsc să fie controlați! Dacă un om ține la relație, o va păstra iar distanța nu va conta! Nu neapărat distanța este factorul care face ca omul să înșele. El poate înșela și la oficiu, și în drum spre casă, și cu cea mai bună prietenă. Dacă ține la tine, dacă ține la voi, nu o va face. Dă-i puțină libertate și încredere.

 


 

Bucurați-vă de avantajele pe care le oferă relația la distanță! Nu vorbim acum de faptul că ai putea ieși cu altul. Zicem că ai posibilitatea să gătești, să faci sport, să citești fără să fii bătut la cap, să cânți la pian, sau să privești un film prostesc pe care el nu-l suportă. Te poți vedea cu fetele în orice zi din săptămână, și să le dedici părinților mai mult timp.

 


 

Spuneți-vă reciproc "Bună dimineața" şi "Noapte bună", în fiecare zi, aceasta este o necesitate. Trimite-i mesaje pe parcursul zilei, ca partenerul tău să se simtă iubit.

Dacă știi că, mergând în club îţi vei supăra partenerul, atunci fă tot posibilul ca să discutați această situația. Întreabă-l dacă-i ok, spune-i cu cine mergi, unde anume te duci. El va fi dispus să te înțeleagă .

 

 

Fiți sincer unul cu celălalt, vorbiți despre ceea ce simțiți în anumite situații, pentru ca el să vrea să fie alături de tine.

Urmăriți-vă activitatea din rețelele de socializare, puneți-vă like-uri, scrieți comentarii, etichetați-vă, este un lucru important în era noastră.

 


 

Chiar dacă vă simțiți singur atunci când partenerul dumneavoastră este la distanță, încercați să vă păstrați optimismul, și să fiți cât se poate de plin de încredere în ziua de mâine. Știu, nu e cel mai ușor lucru, însă, se merită. Dacă nu-ți reușește, și simți că ești otrăvit și emani doar venin, amintește-ți că e timpul să mulțumești pentru faptul că cineva te iubește, fii recunoscător pentru asta.

Este important ca să comunicați prin intermediul mesajelor video, când vă priviți reciproc, vă simțiți mai aproape, iar dragostea crește.


 

Orice s-ar întâmpla în viața voastră, orice eveniment, poate chiar nesemnificativ din familia voastră, sau ce țin de prietenii voștri, trebuie să fie împărtășit cu partenerul de viață. Astfel, se va simți mai aproape, va fi la curent cu lucrurile ce ți se întâmplă ție.

Desigur, cel mai important lucru este - evitarea geloziei! Dacă vrei să distrugi o relație care merge perfect, nu ai decât să o otrăvești cu gelozia ta, și riști să-ți pierzi iubitul sau iubita pentru totdeauna. La distanță apar mii de dificultăți, nu poți fi alături de el, nu-l poți urmări, nu ai idee dacă zice totul pe bune. Dacă-ți zice că iese la o cafea cu cineva, nu începe să-i adresezi prea multe întrebări, pentru că ar putea să se enerveze rău de tot. Nu-l mai sâcâi la cap, dacă nu te sună exact în momentul în care tu ți-ai dorit să o facă! El are nevoie de o viață socială, n-ai cum să-l ții, de altfel, aceeași nevoie o ai și tu! Desigur, nu e cazul să fii naivă și să nu vezi lucrurile care se văd de la o poștă. Pur și simplu, încearcă să-ți înfrângi gelozia, însă dacă simți, știi că se întâmplă ceva ciudat, ia-l la întrebări!

 


 

Ce nu s-ar întâmpla, trebuie să lupți pentru relația voastră, chiar da că pare a fi al naibii de greu. Aveți grijă unul de celălalt, iubiți-vă reciproc! Credeți în viitorul comun și în ziua de mâine, și toate se vor rezolva.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.56046986579895