Mai 23, 2018
Cum să-l susții pe bărbatul tău în cazul în care a fost concediat!
E un stres enorm acel moment în care soțul tău rămâne fără serviciu, atât pentru el cât și pentru familia voastră. În aceste momente trebuie să știi cum să-l încurajezi pe bărbatul de lângă tine, pentru că de acest lucru va avea cel mai mult nevoie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Spunei bărbatului iubit despre toate calitățile bune pe care le are el

Chiar dacă nu întotdeauna ceea ce îi spui bărbatului de lângă tine este adevărat, acest lucru îl va ajuta să-și redobândească încrederea în forțele proprii și dorința de a-și găsi un loc sub soare. Fiind concediat, bărbatul crede că întreaga lume e contra lui, nici el nu mai crede în forțele proprii, de aceea, fii aceea care îl va scoate la suprafață din stresul în care se află în aceste momente dificile. 

 

 

Arată-i interesul și susține-l

Dacă are ceva de rezolvat, de cugetat fii lângă el. Are mare nevoie de comunicare în asemenea clipe. 

Ajută-l

Dacă bărbatul tău nu-și găsește un loc de muncă, ajută-l să înțeleagă că trebuie de început de la orice, important să nu cadă în groapa deznădejdii. Trebuie de acționat imediat, nu de așteptat cea mai bună oportunitate, care poate să nu apară nici peste jumătate de an. 

 

 

Abține-te de la cuvintele jignitoare

Chiar dacă-ți vine să-i spui vreo două, chiar dăcă știi că din propria lui vină a pierdut acel loc de muncă, străduite să nu-i zici toate astea. Și nu-l compara, în niciun caz, cu alți bărbați, gen: "De ce Popescu poate să câștige bine, dar tu nu". 

 

 

Ai grijă în ce formă îi prezinți informația

Nu-l acuza, nu fi frustrată că tu ești singura care câștigă bani. Doar încearcă să i-o spui mai calm, mai blând. El oricum realizează că nu vă descurcați doar din banii pe care-i câștigi tu. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78284311294556