Martie 07, 2017
Cum să-i faci aluzie bărbatului la cadoul potrivit de 8 martie?
Femeile deseori consideră că bărbații nu percep aluziile făcute de ele. Dar ar trebuie să știe că este necesar doar să o faci delicat și bărbatul te va înțelege. Vă dezvăluim secretele despre cum să faci aluzii potrivite.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cadou beauty

Chiar dacă bărbatul decide să dăruiască produse cosmetice, este marea posibilitate să aleagă ceea ce nu-ți dorești cu adevărat. Pentru a evita astfel de situații jenante trimete-i „întâplător” bărbatului un screenshot cu rujul nou, creme pentru ten sau umbre. Spune-i că de fapt i-ai trimis prietenei, dar ai încurcat ferestrele din chat. Nu uita ca mesajul să fie însoțit de un comentariu cu un link, cum ar fi:

„Un astfel de lucru tare, este dorit de fiecare și eu nicicum nu reușesc să fac o comandă.”

Plăcerea sufletească

Nu sunt suficiente experiențele noi? Este de ajuns să-i dai o idee. Povestește-i lejer iubitului, cum încă din copilărie ți-ai dorit să sari cu parașuta sau să călătorești cu balonul.

Ceva nou pentru sine

Te-ai gîndit vreodată să înveți ceva nou sau să treci cursuri de auto-realizare? Povestește prietenului tău despre cursurile care te-au ajutat de a te cunoaște mai bine, să îți stabilești priorități în viață și să îți deschizi propriul business.

Sportul

Iată-iată se face cald și este timpul ideal de a-ți pregăti corpul pentru vară. Fă aluzie la faptul că ți-ai dori să frecventezi un fitness club. Trezește-i interesul, de exemplu, prin faptul că ți-ai dori să tonifici fesele și abdomenul.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7108952999115