Iulie 01, 2022
Cum își îngrijește Andreea Esca pielea, la 49 de ani. Secretul care o ferește de riduri
La 49 de ani, Andreea Esca are o piele de invidiat și spune că nu a trecut niciodată pe la medicul estetician. Altul este secretul vedetei Pro TV pentru un ten lipsit de riduri și anume un ritual de îngrijire bine pus la punct, pe care îl respectă de mulți ani. Iată, așadar, cum își îngrijește Andreea Esca pielea!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Privind pozele Andreei Esca de la începuturile sale în televiziunea, pare că nu s-a schimbat nimic. Dincolo de coafura binecunoscută, vedeta Pro TV are aceeași siluetă din tinerețe, dar și un ten impecabil, proaspăt și lipsit de riduri. Și nu botoxul este secretul, dă asigurări Andreea Esca!

Cum își îngrijește Andreea Esca pielea, la 49 de ani

Andreea Esca are mare grijă de felul în care apare pe sticlă, iar urmăritorii săi nu au putut să nu observe cât de bine arată tenul său. Vedeta nu este adepta intervențiilor estetice și se rezumă la un ritual pe cât de rapid, pe atât de simplu.

045f2466d0a7d6d5ae28da42171742c9

„Am fost întotdeauna foarte riguroasă cu demachierea și, oricât aș fi de obosită, mă demachiez în fiecare seară și folosesc o cremă de hidratare. Am folosit o cremă de contur de ochi de la 20 de ani.

Cineva mi-a spus că râd atât de mult încât cu siguranță o să fac riduri în jurul ochilor. Nu știu de ce, am ținut minte lucrul acesta și am folosit mereu o cremă de contur de ochi.

andreea-esca-1

Nu îmi lipsește niciodată mascara, am ruj sau gloss de obicei. Nu am mari tabieturi!', a declarat Andreea Esca în cadrul unui podcast.

Andreea Esca spune că nici nu este o clientă fidelă a saloanelor de înfrumusețare.

'Nu fac tratamente speciale pentru piele, însă de la 20 de ani folosesc o cremă contur pentru ochi, pentru că eu râd foarte mult și acolo se fac ridurile cel mai ușor. Așa este când stai mereu cu gura până la urechi', povestea Andreea Esca despre ridurile sale.

Vedeta Pro TV susține însă că își ascultă cosmeticiana și că folosește acasă măștile din fructe și legume de sezon pe care aceasta i le recomandă.

andreea-esca-arata-senzational-in-costum-de-baie-uite-o-pe-vedeta-pro-tv-asa-cum-n-ai-vazut-o-niciodata_13

Andreea Esca nu are operații estetice

În urmă cu mai bine de un an, Adina Alberts, medic estetician, a declarat că știe în mod sigur faptul că Andreea Esca nu este o împătimită a operațiilor estetice, din contră.

Se opune vehement lor. Cu toate acestea, din pură curiozitate, probabil, mama Alexiei Eram ar fi încercat o singură dată o injecție cu botox, în zona frunții, și ar fi fost complet dezamăgită de rezultatul final. Deci nu ar mai fi repetat acest proces și a doua oară.

viva-martie-2016_2

„Andreea Esca mi-a declarat mai de mult că nu agreează genul de îmbunătățiri estetice, că nu și le dorește, că nu și le face. Îmi amintesc că acum câțiva ani am văzut-o că a încercat un pic de botox pe frunte și știu că nu i-a plăcut.

Nu dă doi bani pe chestiile astea. E și asta o atitudine cu care sunt de acord. Nu văd de ce toată lumea ar trebui să-și… Atâta timp cât ești mulțumit de tine', povestea Adina Alberts, în urmă cu un an.

Andreea-Esca-prezentatoarea-Stirilor-Pro-TV

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 5.3799419403076