Septembrie 26, 2022
Cum își educă Anna Lesko fiul, ca mamă singură: „Este foarte important"
La 43 de ani, Anna Lesko se poate declara cu adevărat o femeie împlinită. Pe lângă succesul din plan profesional, cea mai mare realizare din viața ei e fiul ei, Adam. Artista e extrem de implicată în viața băiatului său, astfel că are grijă la educația pe care i-o oferă. În revista VIVA!, cântăreața a dezvăluit la ce „tehnici' apelează pentru o bună creștere a acestuia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Se vede cu ochiul liber că ai o relație extrem de apropiată cu Adam. Spune-ne cu ce te-a făcut să plângi de bucurie sau de emoție, ultima oară!

De bucurie. Adam nu e buclucaș. Plâng de emoție datorită felului în care mă iubește, îmi face complimente mereu, e foarte atent la mine, face gesturi frumoase (îmi aduce un desen) și mă face să plâng de bucurie. Chiar dacă eu pare că sunt de fier, imediat mă face praf.

anna-lesko-1

Ce activități faceți împreună, cum vă petreceți timpul? Îți moștenește talentul artistic?

Facem totul împreună: de la concerte până la filmări. Îl iau cu mine absolut peste tot. Când va fi mare, își va aduce aminte de tot: filmări, emisiuni. Știe tot ce fac și e mereu lângă mine. Eu vreau să împrumute tot de la mine, să știe ce fac, cu ce mă ocup, ce se întâmplă.

anna-lesko-2

Ce fel de educație îi oferi fiului tău? Care sunt principiile de viață pe care i le-ai insuflat? Îi mai spui și nu, din când în când?

Vreau să fie deschis și întotdeauna insist pe dialog. Orice s-ar întâmpla, nu există „du-te în camera ta!, ci „Adam, vino încoace și hai să vorbim!. Îl chemi o dată, de două ori, copilul se deschide, iar la un moment dat vine singur și spune lucrurilor pe nume, se destăinuie sau deschide un subiect. Eu în secunda aia las tot și îl ascult. Este foarte important ca în momente de genul ăsta să îți iei copilul în brațe și să îl privești în ochi. Îl încurajez foarte mult.

anna-lesko-3

Este foarte important să înțeleagă copilul, din discursul tău, că el nu este neputincios, că el este foarte descurcăreț și talentat și, cu prima ocazie, poate repara orice. În schimb, când vrea Adam să doarmă la un prieten și nu se poate, nu spun „nu, ci îi spun: „Hai să discutăm! Timpul nu va fi în favoarea noastră și nu poți face asta. Refuzul e o barieră uriașă. Nu poți spune „nu și după aceea nici să nu mai vorbiți. Mai întâi purtați un dialog și după aceea cântărim.

anna-lesko-4

Ți-ai dori să mai ai un copil?

Da. Mi-aș dori o fetiță foarte mult, dar Adam vrea băiat. Noi mai discutăm: eu vreau fetiță, el băiat, dar nu avem cu cine. (râde)

anna-lesko-5

Sunt absolut convinsă că ai multe proiecte pe plan muzical, pentru anul acesta. Ce ne poți dezvălui?

Tocmai am filmat un nou clip în aceeași combinație, piesa e produsă de Costi Ioniță, iar clipul, de Alex Ceaușu. Mai am încă o piesă și tot la Costi este în derulare. Ce pot să spun este că eu cânt în ucraineană în piesa aceasta nouă, fiind un featuring, iar el, în română.

anna-lesko-6

anna-lesko-7

anna-lesko-8

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68162655830383