August 30, 2017
Iată cum îngrijim părul după expunerea la soare
Podoaba capilară este foarte importantă pentru o femeie, iar după expunerea sa la soarele de vară avem nevoie de un tratament intens.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După o vacanță pe litoralul mării nu doar pielea corpului tău are nevoie de îngrijire, dar și părul. După plajă este foarte important ca firele de păr să nu-și piardă din sănătate și luciu. Deseori expunerea exagerată la soare a părului aduce la despicarea vârfurilor, decolorare și uscare astfel, regenerarea acestuia este indispensabilă.


 Iată câteva soluții care îți vor servi ca ajutor:
 
1. Măștile naturale pe bază de uleiuri hidratante sar în ajutorul părului tău. Chiar dacă de obicei folosești măștile comerciale, după plajă poți aplica pe toată lungimea părului tratament pe bază de unt de shea sau pe bază de uleiuri de argan, nucă de cocos, avocado, palmier sau jojoba. Proprietățile acestora contribuie la deschiderea porilor astfel substanța hidratantă pătrunde mai bine în firul de păr.

2.Tunsoarea vârfurilor despicate reprezintă un remediu eficient și rapid. Știm că fetelor le este greu să renunțe la lungimea părului, însă astfel putem scăpa de firele arse și despicate care nu fac edcât să accentuieze degradarea părului.
 
3. Străduiește-te să nu folosești des placa și uscătorul de păr. Pe timp de caniculă podoaba ta capilară suferă de deshidratare, iar aceste metode de aranjare influențează nociv.

4.Folosește un șampon special. Spală-ți părul cu un șampon revitalizant-rehidratant, bogat în ulei de argan bio pentru a-i păstra elasticitatea.

5.Pentru a oferi firelor de păr o strălucire naturală, folosește aloe vera. Aceasta are aceleași proprietăți benfice ca și pentru piele. Este necesar ca după  șamponare să masezi bine părul cu gel aloe vera, după care îl lași pe un minut să se îmbibe. Apoi clătește bine părul.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6621384620667