Ianuarie 20, 2023
Cum arată locuința lui Cristiano Ronaldo din Arabia Saudită. Costă 250.000 lire sterline pe lună
Ronaldo a semnat cu Al Nassr, iar el și partenera sa, Georgina Rodriguez, sunt cazați într-un hotel de lux. Mulți s-au întrebat cum arată locuința lui Cristiano Ronaldo din Arabia Saudită. Are 17 camere și costă 250.000 lire sterline pe lună, iar familia lui Ronaldo va rămâne acolo până vor găsi o casă în Orientul Mijlociu.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ronaldo și-a finalizat transferul de mega milioane la Al Nassr săptămâna trecută. Bărbatul de 37 de ani va locui la luxosul hotel Four Seasons din Kingdom Tower în viitorul apropiat, în timp ce se va acomoda cu viața din Orientul Mijlociu.

O imagine cu hotelul lui Ronaldo din Arabia Saudită

Cum arată locuința lui Cristiano Ronaldo din Arabia Saudită

Potrivit Daily Mail, atacantul va locui în Kingdom Suite. Și va avea suficient spațiu pentru a face ce vrea, deoarece suita cuprinde două niveluri ale zgârie-norilor de 99 de etaje, plus că este formată din 17 camere.

Dar starul portughez nu va sta prea mult în Four Seasons din Kingdom Tower. Va rămâne acolo doar o lună până când își va găsi o reședință permanentă.

Cu toate acestea, suita exclusivistă, care nu este listată pe site-ul hotelului, îl va costa pe Ronaldo 250.000 de lire sterline pe toată durata în care va sta acolo.

Cu toate acestea, Ronaldo se va bucura de lux care să-l țină mulțumit până va pleca.

Hotelul descrie Kingdom Suite pe site-ul său, spunând: „Distrați oaspeții cu vederi de neegalat asupra Riadului. Cea mai nouă suită cu două etaje se întinde pe etajele 48 și 50 ale hotelului. Are o cameră de zi imensă, un birou privat, o sală de mese și o sală media”.

Una din camerele suitei de lux în care este cazat Ronaldo

Bucătăria suitei de lux în care este cazat Ronaldo după mutarea la Al Nassr

Ce alte facilități mai are Ronaldo la dispoziție

Are, de asemenea, un teren de tenis pe care Ronaldo să joace. Un centru spa și o saună în care acesta să se relaxeze. Tratamente de masaj pentru ca atacantul să le folosească. Și atunci când îi este foame, Ronaldo are opțiunea de a savura cele mai bune mâncăruri culinare de peste tot din lume.

Sala de mese a hotelului în care locuiește Ronaldo în Arabia Saudită

Are posibilitatea de a comanda mâncare cu specific din China, Japonia, India și Orientul Mijlociu. Statutul său de celebritate înseamnă că poate primi un serviciu exclusiv de luat masa în cameră.

Camera de zi a suitei de lux în care este cazat Ronaldo

Un alt avantaj pentru Ronaldo este că hotelul include un mall care are mărci de lux. Acest aspect o va bucura cu siguranță pe Georgina Rodriguez. Acesteia îi este permis să locuiască cu partenerul său, în ciuda legilor Arabiei Saudite care interzice acest lucru cuplurilor.

Un lucru care nu-l va îngrijora pe Ronaldo este prețul suitei. Contractul său de 173 de milioane de lire sterline pe an la Al Nassr înseamnă că taxa lunară nu reprezintă o problemă pentru celebrul fotbalist.

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bine plătit sportiv. Acesta va încasa anual 200 de milioane de euro, mai mult decât Lionel Messi şi Neymar la un loc.

Starul portughez a declarat la conferința de presă că este foarte fericit să fie în Arabia Saudită. Din cauza emoțiilor, el a făcut și o gafă majoră: a confundat Arabia Saudită cu Africa de Sud.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.56274938583374