August 03, 2020
Cum arată Jennifer Lopez fără machiaj
La 51 de ani, Jennifer Lopez ne demonstrează încă o dată că arată senzațional și fără nicio urmă de machiaj!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jennifer Lopez a împlinit recent 51 de ani și arată mai bine ca niciodată. Iar asta nu o spunem noi, ci selfie-ul postat chiar de către artistă. În weekend, J.Lo. a făcut publică pe contul său de Instagram o imagine cu ea, în care nu poartă machiaj și este îmbrăcată într-un halat de baie alb.

„Bună dimineața tuturor!!! #MorningFace”, a scris artista. Poza a fost extrem de apreciată de fanii săi, strângând peste două milioane de like-uri și sute de comentarii pozitive.

                                                                          

În data de 24 iulie, Jennifer Lopez a împlinit 51 de ani, iar cu ocazia zilei de naștere, cântăreața a postat un mesaj emoționant pentru toți cei apropiați, dar și pentru fanii săi.

„Vă mulțumesc mult pentru toate urările! În timp ce le citesc, nu pot decât să mă gândesc cum vara trecută îmi petreceam ziua de naștere cu mulți dintre voi, iar anul acesta lucrurile sunt atât de diferite. Chiar dacă lumea s-a schimbat mult, există ceva ce nu se va schimba niciodată: Vă iubesc, vă iubesc, vă iubesc!!! E ziua mea!!! ❤️✨”, a scris Jennifer.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74546527862549