August 19, 2022
Cum arată cabana actriței Sarah Jessica Parker. O poți rezerva prin Booking!
Celebra actriță Sarah Jessica Parker din seria Sex and The City are o cabană de vacanță în Amagansett, Long Island, pe care doritorii o pot închiria prin Booking. Iată cât costă să petreci două nopți în această căsuță de poveste.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sarah Jessica Parker deține o casă de vacanță în Hamptons. Este o cabană ca în povești și poate fi închiriată prin platforma Booking. Proprietatea datează din anii 1940, însă a fost complet renovată și dispune de toate facilitățile. Are acces la o plajă privată.

Cabana actriței Sarah Jessica Parker are o grădină colorată, cu multă vegetație și un aer boem. Este decorată cu piese de mobilier vintage.

„Curtea este un spațiu versatil în care te poți bucura de apusuri, grătare și petreceri între prieteni”, spunea actrița.

Casa are trei dormitoare și un dulap plin cu încălțăminte din colecția celebrei Sarah Jessica Parker. De asemenea, un bar complet utilat și echipat.

Casa va putea fi închiriată doar pentru un weekend. Este vorba despre perioada 26-28 august. Prețul este unul modic, de doar 19.98 de dolari. De ce tocmai acest preț? 1998 este anul în care Jessica Parker a devenit celebră drept Carrie Bradshaw.

Sursa - agentia de presamondena.com



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91633725166321