Octombrie 03, 2017
Un tânăr din Republica Moldova va participa la un show televizat în SUA!
Cum ar fi să te căsătorești după doar 3 luni de relație? Răspănsul îl puteți afla la “90 Day Fiance”. Ideea emisiunii constă în foarmarea unui cuplu care trebuie să dea dovadă de o relație adevărată de dragoste în doar 90 de zile. La final iubiții își vor putea uni destinele printr-o căsătorie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

90 Day Fiance” este un reality-show difuzat la postul de televiziune american TLC. Conceptul acestuia este următorul: timp de 90 de zile doi tineri a căror dragoste este reciprocă se pot căsători.În caz contrar cei veniți în Statele Unite ale Americii vor trebui să se întoarcă în țara natală.

 

Andrei în vârstă de 31 de ani, un tânăr din capitală a decis să-și încerce norocul și să participe împreună cu iubita sa în acest proiect. Cei doi au făcut cunoștință pe rețelele de socializare. Elizabeth are 27 de ani și este o domnișoară care locuiește în Tampa, Florida. Relația lor s-a desfășurat prin intermediul internetului, Elizabeth era în căutarea unui ghid pentru o vacanță în Europa, iar Andrei s-a oferit să o ajute în această situație. În urma mai multor conversații pe net sentimentele tinerilor au evoluat. Elizabeth a decis să îi facă cunoștință lui Andrei cu părinții săi, așa că l-a invitat în Florida.

 

 

Cum vor decurge sentimentele dintre Elizabeth și moldoveanul nostru vom putea urmări de pe data de 8 actombrie la TLC. Sezonul 5 al show-ului “90 Day Fiance” urmează a fi unul cu multă pasiune.

 

Trebuie să menționăm că dacă în acest termen Andrei nu se va căsători cu Elizabeth, atunci el va reveni în țară.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65981602668762