Decembrie 07, 2022
Cum alegi un pom artificial de Crăciun. Recomandările specialiștilor
Specialiștii au prezentat recomandări în alegerea pomilor artificiali de Crăciun și a decorațiunilor de iarnă, transmite MOLDPRES.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Potrivit Inspectoratului de Stat pentru Supravegherea Produselor Nealimentare È™i ProtecÈ›ia Consumatorilor, persoanele sunt îndemnate să se asigure că temelia bradului este dreaptă È™i că are suficientă stabilitate pentru a susÈ›ine greutatea pomului artificial.

Totodată, materialul unui brad de calitate inferioară poate elimina, mai ales sub influenÈ›a luminii, dar È™i a lumânărilor, substanÈ›e chimice nocive. De aceea, cumpărătorul trebuie să se asigure că nu persistă miros specific de substanÈ›e chimice.

Culoarea decoraÈ›iunilor de brad È™i a crengilor de brad trebuie să se menÈ›ină pe toată durata de exploatare. Cumpărătorul poate verifica acest aspect prin trecerea uÈ™oară a mâinii printre ramuri pentru a stabili rezistenÈ›a culorii È™i calitatea extremității ramurilor.

SpecialiÈ™tii îndeamnă persoanele să evite procurarea decoraÈ›iunilor din sticlă pentru a preveni eventuale accidente. La fel, nu se recomandă achiziÈ›ionarea decoraÈ›iunilor care au părÈ›i mici È™i ar putea fi periculoase pentru copii, dar si pentru animalele de companie.

Cumpărătorii sunt atenÈ›ionaÈ›i că decoraÈ›iunile pentru brad nu sunt considerate jucării pentru copii, în sensul Reglementării tehnice privind siguranÈ›a jucăriilor. Acestea nu dispun de declaraÈ›ie de conformitate È™i nu sunt supuse evaluării obligatorii care să asigure inofensivitatea lor.

După procurarea pomilor de Crăciun și a decorațiunilor de iarnă este necesar să fie respectate indicațiile producătorului privind modul și locul de amplasare a acestora.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.55853891372681