Iunie 28, 2022
Cum a slăbit Nicoleta Luciu 35 de kilograme în două luni: "Am renunțat la..."
Cum a slăbit Nicoleta Luciu 35 de kilograme în două luni. Nicoleta Luciu, în vârstă de 41 de ani, arată excepțional. Trupul său este bine lucrat, însă are grijă și la produsele alimentare pe care le consumă. Însă, a avut o perioadă în care s-a luptat cu kilogramele în plus, motiv pentru care s-a ambiționat să slăbească. Iată ce dietă a ținut în perioada respectivă pentru a da jos 35 de kilograme.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nicoleta Luciu a fost una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul de la noi. Vedeta și-a făcut debutul pe micile ecrane, acum 20 de ani, când a debutat ca asistentă TV în emisiunea matinală a lui Horia Brenciu, de la Antena 1. A jucat chiar și în telenovele românești, iar primul ei rol în ‘Lacrimi de iubire’, pe Acasă TV. 

Pe lângă cariera de succes, Nicoleta Luciu are și o familie extrem de frumoasă alături de Zsolt Csergo, cu care are patru copii. După ce a adus pe lume tripleții, aceasta s-a ales cu mai multe kilograme în plus, de care a vrut să scape imediat. Astfel, a apelat la o dietă care a ajutat-o să slăbească nu mai puțin de 35 de kilograme în doar două luni! Iată ce conține aceasta!

Nicoleta Luciu - Actor - CineMagia.ro

Cum a slăbit Nicoleta Luciu 35 de kilograme în două luni

La aproape 41 de ani și după două sarcini care i-au adus zeci de kilograme în plus, Nicoleta Luciu arată fenomenal. Vedeta a reușit să slăbească mai bine de 35 de kilograme după ce a adus pe lume tripleții. Și pentru că și-a dorit să împărtășească și cu fanii ei secretul, aceasta le-a spus ce dietă a ținut în perioada respectivă.

Mai exact, fosta asistentă TV a ținut o dietă de 1.000 de calorii pe zi, iar mesele ei conțineau doar iaurturi, fructe, legume, carne slabă și brânzeturi. Totodată, potrivit postărilor sale din mediul online, ea mânca: 300 g legume, 100 g de carne slabă de pui, pește sau vită, 500 de g de iaurt cu fulgi de grâu germinat și suplimente nutritive esențiale și batoane nutritive.

Și sportul a avut un rol important în acest proces, așa că a încercat să facă mișcare ori de câte ori a putut, dar recunoaște că a renunțat la cafea, zahăr și gluten.

'Din iunie anul trecut țin regim vegan și raw-vegan. Am renunțat la cafea, gluten și zahăr. Am rămas la 60 de kilograme, la o înălțime de 175.

Țin regim raw-vegan, adică cu fierbere și coacere, dar am și zile în care consum numai raw. Fac pâinici și mămăligă, asta am voie să mănânc', a precizat vedeta în urmă cu mult timp.

Nicoleta-Luciu-2-1

Cum ține departe celulita Nicoleta Luciu

Nicoleta este adepta trucurilor de îngrijire simple, cu ingrediente naturale și nu promovează cosmeticele scumpe. Ea le propune fanilor rețete cât mai simple, cu ingrediente din bucătărie. În urmă cu ceva timp, le spunea fanilor cum ține departe celulita, inamicul tuturor femeilor.

Îmi fac scrub de cafea cu ulei de măsline, de la mama lui, de aici, cum s-ar zice. Îmi dau și pe păr și pe corp. Pe păr las 5 minute și apoi mă clătesc. În rest… sunt pe amidon acum, fac feliuțe subțiri de cartof, ceai de dafin, turmeric, miere’, a declarat Nicoleta Luciu.

Nicoleta-Luciu-va-aparea-din-nou-la-TV-4 

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2569200992584