Mai 24, 2023
Cum a răspuns Harrison Ford la complimentul unei jurnaliste care i-a spus că e sexy: „Am fost binecuvântat...”
Harrison Ford a fost alături de distribuția Indiana Jones, promovând filmul la Festivalul de Film de la Cannes, care a avut loc în acest weekend. Actorul în vârstă de 80 de ani a primit un compliment de la o jurnalistă. Iată cum a răspuns starul „Indiana Jones” la complimentul jurnalistei care i-a spus că e sexy, cu toate că este în vârstă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Harrison Ford, celebrul actor în vârstă de 80 de ani, a răspuns la complimentul unei jurnaliste care i-a spus că e sexy. Iată ce i-a spus starul „Indiana Jones” jurnalistei care a făcut această remarcă, scrie spynews.ro

În timpul unei conferințe de presă pentru noul său film, „Indiana Jones și cadranul destinului”, o jurnalistă a remarcat apariția lui Harrison Ford, spunând că „încă este foarte fierbinte”. Ea a mai precizat: „am fost uimită să văd că îți dai cămașa jos în a doua scenă, este doar… și încă îl ai. Cum te menții în formă? Și poți călări pe un cal?".

Harrison Ford in Incident With Passenger Plane at California Airport

Inițial, celebrul actor în vârstă de 80 de ani a fost confuz, întrebând despre călărie. El a spus că face asta dacă îl lasă. Ulterior, actorul a spus că a fost binecuvântat cu corpul pe care îl are. După acest comentariu, distribuția, echipa și publicul a început să râdă și să îl aplaude.

Mai mult decât atât, la Festivalul de Film de la Cannes, Harrison Ford a fost surprins și cu o surpriză Palme d’Or de către directorul festivalului, Thierry Frémaux. Starul „Indiana Jones” a primit cel mai mare premiu acordat în timpul festivalului.

Harrison Ford Says Age Jokes Were Cut From New Indiana Jones | HuffPost UK  Entertainment



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0238380432129