Mai 27, 2022
Cum a aflat Mirabela Dauer că are cancer! «Toți prietenii au dispărut»
Mirabela Dauer a povestit la podcastul lui Horia Brenciu, ,,Lucruri simple", cum a trecut prin cea mai grea cumpănă a vieții ei, în 2018, când a aflat că are cancer. Artista a dezvăluit că s-a simțit extrem de singură în acea perioadă, întrucât toți prietenii au părăsit-o.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mirabela Dauer, în vârstă de 74 de ani, a vorbit cu emoție despre acest episod dureros, în care a dus o luptă crâncenă cu boala, iar singurul ei sprijin a fost Divinitatea. Solista s-a declarat dezamăgită de atitudinea multora din anturajul ei, care au părăsit-o atunci când i-a fost cel mai greu, întrucât nu mai puteau profita de statutul ei.

M-a întărit Dumnezeu. E singurul care a stat lângă mine. Am avut 2-3 persoane care au stat lângă mine, dar aia e altceva, sunt sufletul meu, prietenii mei câțiva. Prietenii ăia, hora aia mare de prieteni care stăteau, ciuguleau în jurul meu, a dispărut. S-au gândit că dau colțul și la ce să o mai băgăm în seamă.", a dezvăluit Mirabela Dauer. 

Cum a aflat Mirabela Dauer că are cancer

Solista a oferit detalii cutremurătoare, despre momentul în care a aflat că suferă de cancer. Mirabela a mărturisit că medicul, ce o trata și îi este prieten apropiat, a păstrat tăcerea cu privire la starea ei de sănătate, pentru că nu știa cum să-i dea o veste atât de copleșitoare. 

,,Eu ziceam: «Ce ai, dragă, de nu mai vorbești cu mine?». «Păi am avut aia…», tot o lălăia cu mine… Știi că pe mine nu mă ține chestia asta, spune-mi adevărul! Și a venit într-o sâmbătă la mine și mi-a zis: «Fato, ai cancer». La care eu, în inconștiența mea normală: «Da? Și ce facem acum?». Eu zâmbeam, iar el se gândea dacă mai sunt normală sau am avut un șoc.", a spus Mirabela Dauer. 

Mirabela Dauer – Am fost batuta foarte tare si am plecat de-acasa – Marea  Dragoste

„Am avut o tumoră ascunsă pe un rinichi"

Mirabela Dauer a reușit până la urmă să depășească acest cumplit episod al vieții sale, iar acum se simte bine și este recunoscătoare medicului care a tratat-o. În urmă cu doi ani, solista a relatat mai pe larg cum a descoperit că are o tumoare la rinichi, care, din păcate se extinsese și la vezica urinară. Mirabela a trecut printr-un chin inimaginabil, iar după operația suferită, fiecare zi a fost o luptă pentru viață. 

Mirabela Dauer, dezvăluiri despre marea ei dragoste: „Din păcate, a murit.  Dar ne vom revedea cândva, undeva” | Româneşti, Vedete | Unica.ro

Intervenția salvatoare a durat aproximativ șapte ore, timp în care echipa de medici i-a extirpat atunci 52 de ganglioni 

Am avut o tumoră ascunsă pe un rinichi. Mi-a zis că am un cancer furios și că poate nu o să ajung la chimioterapie. Cancerul meu s-a extins la vezică. Mi-a scos 52 de ganglioni și a început tratamentul la vezică”, și-a amintit Mirabela.

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.8547148704529