August 13, 2021
Culoarea verii - NATURAL. Stilistul Eduard Galamaga te scoate din anonimat fără schimbări dramatice
Schimbarea de look nu presupune să treci peste noapte de la blond la brunet sau invers. Tendințele acestei veri sunt clare: se poartă nuanțele naturale. Hair-stilistul Eduard Galamaga recomandă să dai părului niște accente ușoare de culoare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dacă vorbim despre brunete, specialistul recomandă ca atunci când optăm pentru balayage sau air-touch, să cereți să vi se aplice o culoare cât mai apropiată de cea de bază, precum cea a caramelei sau cappucino. ”Evităm contrastele. În niciun caz n-o să facem șuvițe de un alb strident, cu deschidere maximă pe un păr brunet, pentru că, în mod cert, nu va fi o culoare potrivită sezonului cald”, a subliniat Eduard Galamaga.

Cât privește părul blond, specialistul susține că pentru a scoate în evidență trăsăturile feței indicată ar fi tehnica conturing. Aceasta presupune colorarea unor șuvițe, la fel, asemănătoare nuanței de bază. ”Dacă ne propunem să creăm efectul de față mai alungită, mai îngustă, atunci folosim nuanțe mai închise și invers - dacă avem o față mai mică și vrem să o facem mai expresivă, atunci punem mai mult blond în față” a mai menționat Eduard Galamaga.

TIPS PENTRU BLONDE EXCENTRICE

Stilistul a împărtășit și câteva tipsuri pentru blondele care se vor excentrice, cel puțin, o zi. În acest sens, Eduard Galamaga  recomandă aplicarea fardurilor de ochi pe câteva șuvițe, înainte să coafați părul. La următoarea spălare fardul se va curăța, iar podoaba capilară nu va fi afectată. În schimb, veți reuși să ieșiți în evidență la vreun eveniment sau în timpul unei sesiuni foto.

PĂRUL DE RAPUNZEL SE POARTĂ DOAR ÎN FILME

Fiți sigure că puteți întoarce priviri chiar dacă aveți părul până la umeri sau până la nivelul taliei. Hair-stylistul susține că nu se mai poartă părul de Rapunzel. Totuși, dacă foarfeca este marele vostru dușman, atunci încercați să dați părului cât mai multă dinamică. ”Părul drept, fără scări, nu înseamnă, neapărat, un păr frumos. Adăugați-i mai multă mișcare”, a precizat Eduard Galamaga.

Clasicul bob nu părăsește trendul nici în acest sezon. În schimb, au revenit în vogă tunsorile anilor 80, genul Aurora. Aceasta este cste caracterizată de o ”căciuliță” care oferă volum, combinată cu orice tip de breton, iar șuvițele de păr din spate sunt tunse în tip ”cascadă”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65711641311646