Noiembrie 06, 2020
Cu moda nu te pui. În ce ne încălțăm iarna asta
Șoc! Celebrul pantofar Manolo Blahnik, de 77 de ani, recomandă încălțăminte de vară pe perioada iernii. “Stilul este mai important”, susține designerul spaniol.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-un interviu acordat pentru Mr Porter, Blahnik, care are o avere de 200 de milioane de dolari, a declarat că ”sandalele cu șosete sunt uniforma perfectă pentru iarnă”, scrie click.ro.

Cu siguranță fiecare dintre noi a avut parte de un amic, prieten, cunoștință care obișnuia să poarte sandale cu șosete. Ultimul lucru pe care l-am fi spus despre persoana respectivă ar fi fost ”ești un elegant” sau ”ești la modă”. Iată că Manolo Blahnik vine să ne dea peste nas. ”Nu oricine poate purta șosete înalte, cu bandă colorată sus la sandale sau papuci. Este nevoie de eleganță și rafinament. Cu siguranță acest tip de încălțăminte poate face parte din recuzita unui bărbat invitat la o cină selectă sau la un dineu pompos”, a subliniat Blahnik. Designerul a punctat că stilul personal este mai important decât moda și că ”exemplele de urmat vin întotdeauna de la oameni puternici”.

Manolo Blahnik este unul dintre cei mai mari designeri de pantofi din lume. Și-a creat imperiul încă în anii 70. Încălțămintea lui a dat tonul în modă de-a lungul ultimilor decenii. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.9026372432709