Februarie 06, 2020
Cristiano Ronaldo - 35! Vezi cum a sărbătorit actorul aniversarea

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fotbalistul portughez, care în prezent evoluează la clubul Juventus Torino și la echipa națională de fotbal a Portugaliei, a împlinit o vârstă frumoasă, jubiliară - 35 de ani. Ziua de naștere îndrăgitul fotbalist a ales să o petreacă în sânul familiei, alături de cei patru copii ai săi, și de logodnica lui frumoasă - Georgina Rordiguez. 

Ei au avut parte de multă distracție și veselie, mâncăruri selecte, și nu în ultimul rând, de un tort superb pe care l-a oferit în dar Georgina. Tortul superb, care i-a plăcut la nebunie lui Cristiano, era din ciocolată și era format din două litere - C R, literele principale ale numelui fotbalistului. 

 E timpul să-mi celebrez aniversarea. Mulțumesc, dragostea mea, pentru acest minunat tort! - a scris Cristiano Ronaldo pe pagina lui de Instagram. 

 

 

 

Amintim că, Ronaldo este considerat unul din cei mai buni fotbaliști din toate timpurile. Este primul fotbalist portughez care a câștigat Balonul de Aur de patru ori. În 2009, Ronaldo a fost cumpărat de către ehipa de fotbal Real Madrid, plătind pentru el 94 de milioane de euro. Ronaldo a debutat în sport la vârsta de 18 ani, jucând pentru echipa Portugaliei. De-a lungul timpului, fotbalistul s-a întâlnit cu cele mai frumoase femei din Univers.

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.43238162994385