Iulie 05, 2020
COVID-19: Vedetele care au câștigat lupta cu noul virus și s-au vindecat
Numeroase celebrităţi care au fost testate pozitiv pentru COVID-19 sau care au manifestat simptome specifice coronavirusului și-au anunțat vindecarea. De exemplu, Pink și fiul ei, Jameson Moon Hart, sunt în stare bună de sănătate, iar prințul Charles și-a început deja îndatoririle regale după ce a resimțit „simptome ușoare”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Rita Wilson și Tom Hanks s-au întors în Statele Unite după ce au fost testați pozitiv și au stat în carantină în Asutralia. Hanks a spus că el și Wilson, amândoi în vârstă de 63 de ani, au fost testați în timpul producției noului film, după ce s-au plâns de oboseală și febră ușoară.

Cei doi au fost printre primele celebrități din SUA despre care se știe că au contactat COVID-19.

Prințul Charles și-a revenit deja după un tratament și a inaugurat chiar un spital dedicat bolnavilor de COVID-19 câteva zile mai târziu.

                  

Și Pink și fiul ei, Jameson Moon Hart, au manifestat simptome severe. După săptămâni bune de tratament, cei doi s-au vindecat. 

”Familia mea era deja autoizolată în casă şi am continuat să facem acest lucru în ultimele două săptămâni după instrucţiunile medicului nostru. În urmă cu doar câteva zile, am fost testată din nou şi acum rezultatele sunt negative", a scris pe Instagram vedeta încă în luna aprilie.

Artista a anunţat apoi că pentru a se implica în lupta împotriva COVID-19 va dona 1 milion de dolari.

                         

Olga Kurylenko, una din "fetele Bond", a recunoscut că a suferit de coronavirus, dar că și-a revenit.

Tenorul Andrea Bocelli a avut parte de o „recuperare rapidă și completă”. Artistul a fost la spital să doneze plasmă hiperimună, care e folosită acum pentru tratarea bolnavilor de COVID-19. Cu această ocazie, tenorul a dezvăluit că a fost bolnav și că s-a vindecat la sfârșitul lunii martie.

Într-o intervenție pe rețelele sociale, italianul a explicat de ce nu a făcut public diagnosticul său.

Din respect pentru cei pentru care contractarea virusului a avut consecințe mai grave, am decis că ar fi mai bine să nu împărtășesc vestea. Nu am vrut să-mi alarmez inutil fanii și am căutat, de asemenea, să protejez intimitatea familiei mele. Am fost destul de norocoși să avem o recuperare rapidă și completă până la sfârșitul lunii martie”, a scris tenorul italian pe Facebook.

Actorul britanic Idris Elba, care a fost asimptomatic, a anunțat pe 31 martie că analizele i-au ieșit negativ după petrecerea unei perioade de carantină.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93429803848267