Octombrie 02, 2020
CORONAVIRUS la Casa Albă. Donald și Melania Trump au COVID-19
Președintele american, Donald Trump, și soția acestuia, Melania, au fost testați pozitiv la noul coronavirus. Despre aceasta a anunțat chiar liderul de la Casa Albă, noaptea trecută, printr-un mesaj pe Twitter. Oficialul a precizat că ambii se vor autoizola și vor avea grijă să se recupereze cât mai curând.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De cealaltă parte, Prima Doamnă a Americii a scris că amândoi se simt bine și că au anulat toate evenimentele din perioada următoare. ”Aveți grijă să fiți în siguranță și vom trece cu bine prin această încercare”, se mai arată în mesajul Melaniei. 

Soții Trump s-au testat la coronavirus, după ce o colaboratoare apropiată de-a președintelui american a fost diagnisticată cu SARS-CoV-2. Ea a făcut parte din grupul de consilieri care a călătorit marți cu președintele, la bordul Air Force One, la dezbaterea electorală, pe care a avut-o miercuri cu Joe Biden în Cleveland, Ohio. 

Preşedintele american se supune regulat testelor COVID-19, mai ales că face parte din grupul de risc. Are 74 de ani și este ușor obez. Toți cei care lucrează la Casa Albă, la fel, sunt testați zilnic, iar jurnaliștii acreditați - de fiecare dată când călătoresc împreună cu preşedintele. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83699369430542