Mai 04, 2017
Copiii în lucru: ocupații extacurriculare pentru copilul tău
Alisa Cotorobai – psiholog pentru copii: Sunt convinsă că cei care de mici copii sunt încadrați în diverse activități cresc încrezuți în sine, trec mai ușor peste eșecuri și ajung de succes.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Trebuie să-ți înscrii copilul la o secție sau un cerc specializat? Nu va fi pentru el aceasta o sarcină în plus pe lângă temele pe care le însușește la grădiniță sau școală? Sau poate, din contră, schimbarea activităților este o mai bună metodă de relaxare? Experții noștri le vor povesti părinților despre acestea, dar cel mai important – vor încerca să le răspundă la întrebarea: cum să alegi o ocupație pentru copil ca aceasta să-i aducă satisfacție și beneficii?

Alegerea hobby-ului depinde foarte mult de temperamentul pe care îl are copilul.

Melancolic

Acești copii sunt vulnerabili și impresionabili, înclinați să recurgă la sentimente profunde, astfel încât le este mai ușor să se exprime în clasă, în cercurile de creație și secții. Vă sfătuiesc să încercați mai întâi o lecție de probă într-un studiou de arte plastice sau arte aplicate, la școala de muzică. După una sau două sesiuni copilul va decide, de unul singur, dacă dorește să meargă la secție sau nu...

Citește continuarea în revista AQUARELLE MAI 2017! 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97841453552246