August 15, 2018
Connect-R a divorțat. Află care au fost motivele!
Interpretul din România a anunțat oficial că s-a despărțit de soția lui Misha.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Au apărut mari probleme în mariajul dintre Connect-R și Misha. Cei doi formau un cuplu de mai mulți ani, însă presa specula că ceva între ei nu mai merge. Prin intermediul rețelelor de socializare, artistul a spus tot ce s-a întâmplat între el și Misha. Cei doi nu mai formează un cuplu de mai bine de un an, însă ei încercau să ascundă acest lucru de la presă. 

 

 

Motivele de divorţ au fost mai multe, în special, temperamentele celor doi și limitele care erau impuse de amândoi. Se știe că toți artiștii sunt foarte libertini, iar Misha nu a mai rezistat presiunilor. Problemele au apărut de când Misha a născut-o pe Maia. 

 

 

Connect-R era incontrolabil și prea libertin, Misha fiind deprinsă să trăiască într-un echilibru emoțional, avea idei fixe despre relații. Nu exista armonie între cei doi. Ea era cicălitoare, iar el nu tindea să o asculte. Nu se știe dacă stă la mijloc infidelitatea, însă, cel mai probabil este că cei doi s-au enervat unul pe altul până când ambii n-au mai rezistat. Connect-R avea un orgoliu greu de controlat, iar Misha, extrem de radicală în decizii. 

 

 

"Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. 1 an și 3 saptamani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea, inclusiv presa, să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat." - a scris artistul pe contul său oficial de Instagram.  

 

 

Amintim că, Connect-R şi Misha s-au căsătorit în septembrie 2014, fiind cununaţi de Pepe şi Raluca Pastramă. Cei doi sunt părinţii unei fetiţe, Maia, care are 4 ani. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94153928756714