Mai 26, 2023
Colaborarea surpriză: Satoshi și Carla's Dreams, au lansat o piesă împreună - „Noaptea Pe La 3”
Satoshi colaborează cu Carla's Dreams și lansează "Noaptea Pe La 3", o piesă despre iubiri molipsitoare, iubiri pentru care lași mereu un set de chei la îndemână.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Piesa "Noaptea Pe La 3" a fost compusă de Satoshi și Carla's Dreams, iar la producție au lucrat împreună cu Alexandru Turcu, Cătălin Temciuc și Bogdan Hristoforov. Videoclipul piesei a fost regizat de Roman Burlacă și filmat în Chișinău, producția sa fiind asigurată de BR Films, scrie infomusic.ro

"Am scris </> dintr-o mare frustrare. Oamenii vor să se dezlege, dar se mai agață de tot ce atârnă din legătura deja dezlânată și tremurândă. CSD au ascultat piesa și au spus că le place, că văd o colaborare. Restul a ținut de pixuri, foi, cabluri și ore", a declarat Satoshi.

Carla's Dreams a adăugat:

"Noi ne ținem de adevăr. Concret acum de adevărul artistic. Satoshi este adevărat, piesa este adevărată și ne bucurăm că putem participa la încă o treaptă spre culmile pe care și le dorește și pe care le merită".

Născut în 1998 în Cahul, Moldova, Satoshi este o voce fresh în peisajul muzicii urbane, cunoscut pentru stilul său inovator, cu rădăcini din muzica tech trap și chopper rap. Alături de atitudinea sa puternică și o voce pe măsură, Satoshi a lansat anul trecut primul său album de studio intitulat "RUSH". Printre single-urile lansate și bine primite se numără "Mama mi-a spus" și "Foaie Verde". Recent, el a lansat single-ul "Căștile Mele", care a fost prezentat în avanpremieră la Urbanist Sessions.

Carla's Dreams este unul dintre cele mai nonconformiste proiecte din industria muzicală, cu piese versatile, mesaje puternice și teme diverse. În 2022, Carla's Dreams a sărbătorit 10 ani de activitate, în care și-a construit o bază solidă de fani, a susținut sute de concerte și a umplut spații mari precum Arenele Romane sau Romexpo. 2022 a fost și unul plin de lansări, în care piese precum "Victima", "Adidașii gri" sau "Înapoi" au dominat topurile locale. Cel mai recent single, "ae", a fost foarte bine primit atât de radiourile mari din țară, cât și de fanii.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95062851905823