Martie 04, 2017
Clinica Jorge Dental Studio tratarea dinților sub anestezie totală sau sedare
Primăvara aduce vești bune: Clinica Jorge Dental Studio este prima instituție privată din Moldova, unde stomatologii tratează dinții sub anestezie totală sau sedare. Cuvântul dl Ciupercă Gheorghi, medic șef și directorul clinicii Jorge Dental Studio.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dle Ciupercă ce reprezintă anestezia dentară și sedarea?

După cum știm, nu toți pacienții tolerează tratamentul stomatologic. Practicile demonstrează că destul de problematică este tratarea dinților în cazul copiilor mici și a persoanelor care au frică de cabinetul dentistului. Uneori, chiar și pentru cei mai toleranți pacienți, orele înșir de tratament dificil pot fi foarte plictisitoare. În astfel de cazuri soluția perfectă este tratamentul cu sedare și anestezie generală.

În timpul anesteziei generale pacientul doarme și nu simte durerea chiar și în timpul celor mai complicate lucrări dentare. Spre deosebire de anestezia generală, sub sedare pacientul nu doarme: gazul folosit nu adoarme pacientul, ci îl ajută să se relaxeze în timpul tratamentul.

Vei simți liniștea sufletească, sentimentul de frică va dispărea și durerea va încetini. Pacientul se află în stare conștientă, vorbește cu doctorul, respiră normal și reacționează la indicațiile doctorului. Sedarea este similară unei ușoare senzații de amețeală însoțită de o stare de singuranță. Ar trebui de remarcat faptul că anestezia generală și sedetarea este utilizată pe scară largă în cele mai prestigioase clinici din întreagă lume la tratarea adulților cât și a copiilor.

Continuarea interviului îl puteți citi în revista AQUARELLE din luna martie



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60922455787659