Iulie 19, 2020
Cleopatra Stratan, un nou clip alături de un bărbat celebru din România. Află despre cine e vorba
Cleopatra Stratan este în plină ascensiune profesională. Tânăra interpretă lucrează intens la noi videoclipuri. În una din producțiile pe care le filmează în această perioadă, Cleopatra apare alături de un artist celebru de peste Prut.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cleopatra Stratan a filmat recent un nou videoclip cu unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați interpreți din România. Este vorba despre Jorge, un artist carismatic din România. Acesta a venit pentru prima dată la Chișinău și a filmat alături de Cleopatra Stratan un nou clip. Din puținele fotografii pe care le-au postat pe rețelele de socializare cei doi artiști, se pare că videoclipul va fi unul plin de culoare. Cleopatra Stratan a ales ținute stilate și sexy.

                                                                                                                                                                                                                                                   

Colaborarea dintre cei doi va da roade cel mai probabil în toamnă. Nici Clepatra Stratan, nici Jorge nu vor să ofere prea multe detalii despre rolurile pe care le au în noul videoclip și nici tematica acestuia. Ei au precizat doar că este un proiect pe care l-au planificat de mult timp și că va fi o mare surpriyă pentru fani.

                                                                       

Regizorul Roman Burlaca este cel care se ocupă de noua producție. Acesta i-a ținut până dimineață pe cei doi artiști pe platourile de filmare. Cel puțin asta reiese dintr-o fotografie publicată de Jorge pe Instagram, cu mențiunea: ”Era ora 04:30 când făceam poza asta. Iana era leșinată pe scaun, în dreapta mea, eu - ca scos din cutie. Am uitat să vă zic, așa dorm eu.”

                                                         

Jorge a mai colaborat în trecut cu familia Stratan. Artistul de peste Prut a scos videoclipul ”Geamnatan” împreună cu tată Clepatrei, Pavel Stratan. 

                                       



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95939898490906