August 01, 2022
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au primit titlul celui mai simpatic cuplu din showbizul românesc
Cleopatra Stratan (19 ani) și Edward Sanda (25 de ani) au luat premiul pentru „Cel mai simpatic cuplu din showbiz”, în cadrul unei gale mondene. Cei doi artiști și-au făcut apariția îmbrăcați elegant și au emanat iubire și frumusețe, așa că premiul e pe merit. „Ea e cel mai frumos cadou”, spune Edward. „O să-l iubesc indiferent ce schimbare ar face”, a completat ea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

S-au căsătorit acum un an și par determinați să-și clădească împreună o viață în armonie. Curge doar lapte și miere în povestea lor de iubire, așa că premiul „Cel mai simpatic cuplu din showbiz” li se potrivește-mănușă. În plus, sunt adorabili de câte ori îi vezi la braț. La evenimentul cu pricina au sosit îmbrăcați elegant, cu stil, el – într-un costum gri, simplu, din propria garderobă, ea – într-o rochie lungă, gri, de designer (Rhea Costa), cu crăpătură adâncă pe picior și cu un decolteu generos. Și pe toată durata petrecerii s-au sorbit din priviri.

„M-am gândit să renunț la barbă, dar cred că aș arăta oribil, ai zice că sunt în clasa a X-a, cam așa. M-am obișnuit astfel, așa îmi place și mă simt bine, așa mă știe lumea, așa m-am lansat”, a spus el. Și Cleopatra l-a aprobat: „Eu i-am zis întotdeauna că o să-l iubesc indiferent de ce schimbare ar face. Dar, dacă mă întrebi, așa îl prefer, cu barbă! În ceea ce mă privește, eu mă simt mult mai bine cu ochelari. Fac parte din mine și din viața mea. Nu aș face nici o schimbare în acest sens!”, a mai adăugat și Cleopatra Stratan, pe care exact așa o știm încă de pe vremea când cânta „Ghiță, tea-ștept diseară la portiță”.

image

Cei doi s-au întors dintr-o scurtă vacanță, petrecută la noi, pe Litoral. În această perioadă au sărbătorit și ziua de naștere a lui Edward, care la 11 iulie a împlinit 25 de ani. Ce cadou a primit de la soție? „Ea e cel mai frumos cadou! Lucrurile materiale vin și după pleacă, dar ea e pentru totdeauna!”, a răspuns Edward, așa cum ar face orice îndrăgostit.

„Eu aș mai vrea să mai stau la soare, să fiu mai bronzat, dar să vedem dacă reușim să mai plecăm. Au început concertele și nu prea mai avem timp. Baza în această vară sunt concertele. Mie în ultimul timp îmi apar zilnic, mă bucur că e așa, e activitate cum era înainte de pandemie practic. Dar, în același timp, aș vrea să mă mai relaxez la plajă undeva. Ne mai dorim câteva escapade, în city break-uri, dar o să vedem dacă găsim timp. Suntem băgați în priză, așteptăm să vină cât mai multe concerte, pentru că ne era dor”, a mai spus el.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi lac

„Suntem foarte copilăroși, ne prostim în felul nostru, ne place să ne facem surprize unul altuia, dar ne ies foarte greu, pentru că nu ne putem ascunde”, a mai completat fiica lui Pavel Stratan. Cei doi își exprimă iubirea nu doar în astfel de declarații, ci și în muzică. Se pregătesc ca la toamnă să lanseze un nou duet.

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1938056945801