Iulie 27, 2022
Cleopatra Stratan și-a etalat decolteul într-o rochie superbă. Așa nu ai mai văzut-o niciodată!
Cu un an în urmă, cea care se lansa cu „Ghiță”, avea să facă pasul cel mare, alături de Edward Sanda. La 18 ani, Cleopatra Stratan se căsătorea cu partenerul ei. Perioada de pandemie i-a ținut departe unul de celălalt, cel puțin în 2020. Odată ridicate restricțiile, după cum declarau cei doi, aveau să se mute împreună. Anunțul căsătoriei nu a fost o surpriză pentru fanii celor doi. Recent, vedeta de 19 ani a fost surprinsă la un eveniment monden. Aici, Cleopatra Stratan și-a etalat decolteul într-o rochie superbă, iar privirile au fost ațintite asupra sa.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cleopatra și Edward Sanda, la un an de căsnicie

Cel mai tânăr cuplu de tineri însurăței din showbizul românesc, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, se descurcă extrem de bine. Nu de puține ori au fost văzuți sărutându-se în public, și părând parcă și mai fericiți. În urmă cu o zi, Cleopatra a fost invitata matinalilor Răzvan și Dani, unde a vorbit despre proiectele sale viitoare, dar și despre căsnicia cu Edward Sanda.

Pe 11 iulie, soțul tinerei de 19 ani a împlinit frumoasa vârstă de 25 de ani. Așa că, soția sărbătoritului s-a pregătit pentru acest moment, iar la miezul nopții i-a transmis un mesaj emoționant:

„La mulți ani soțul meu scumpilicios și iubit. Te iubesc mai mult decât orice”, a scris Cleopatra Stratan în dreptul imaginii cu ea și Edward Sanda, publicată pe rețelele de socializare.

Cât despre mărirea familiei, deși în 2020 Cleopatra vorbea prima dată despre un copil, acum vedeta declară:

„Tot ce pot să-mi doresc de la viitorii mei copii este să facă ceea ce le place și să o facă din suflet. Dacă vor alege muzica, atunci să fie muzică.

Dacă o să fie sport, atunci să fie sport. Eu ca mamă o să îi susțin întotdeauna”, spunea Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan și-a etalat decolteul într-o rochie superbă, la un eveniment monden. Toate privirile au fost asupra ei

Fanii au putut să-i vadă pe proaspeții însurăței, în pozele publicate pe Instagram, la un eveniment monden ce a avut loc în Capitală. Amândoi extrem de fericiți au pășit pe covorul roșu, numai că toate privirile erau ațintite asupra Cleopatrei.

Imaginile arată cum Cleopatra Stratan și-a etalat decolteul într-o rochie superbă, iar Edward, îmbrăcat la fel de elegant, încerca să-și protejeze soția.

Frumoasa de numai 19 ani a reușit să întoarcă mai toate privirile celor aflați la acel eveniment, dar asta pe bună dreptate. Rochia superbă în care și-a făcut apariția, cu decoletul extrem de generos, nu avea cum să nu atragă privirile.

 

 

Sursa - playtech.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70744323730469