Octombrie 07, 2019
Cleopatra Stratan a împlinit 17 ani! Vezi cum a sărbătorit interpreta

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Micuța cântăreață de la noi din țară, care-l aștepta pe Ghiță la portiță, demult a devenit fată mare. În acest weekend, Cleopatra Stratan și-a celebrtat ziua de naștere. Cântăreața a împlinit 17 ani.

Ziua de naștere a coincis cu Ziua Națională a Vinului, dar credem că interpreta nu a gustat băuturi alcoolice, căci încă nu e majoră. Totuși, vedeta autohtonă și-a sărbătorit ziua de naștere cum știe ea mai bine. 

 

 

La multi ani!!!

Scumpa noastra Cleopatra! In fiecare an de ziua ta, ni se pare ca ai cea mai frumoasa varsta! Asa sa fie si de acum inainte! Ramai asa cum esti sincera, frumoasa, cuminte, creativa si cel mai important sanatoasa! Iti dorim tot binele din lume, si sa te urmareasca succesul oriunde si oricand. Noi te iubim mult de tot, si ne mandrim cu tine! - a scris tatăl interpretei, Pavel Stratan pe pagina lui de Facebook. 

 

 

Amintim că, interpreta cleopatra Stratan s-a născut pe 6 octombrie 2002, la Chișinău. În prezent sudiază la Colegiul Național Spiru Haret din București. Este fiica celebrului interpret autohton Pavel Stratan. 

Primul ei album se intitulează „La vârsta de trei ani”. Aceasta deține 6 recorduri mondiale. A revenit pe scena muzicală în anul 2017 după câțiva ani de pauză. Se bucură de un succes colosal din clipele când a revenit pe scenă.

La finele lunii septembrie, interpreta și-a bucurat fanii lansând o piesă muzicală care se intitulează "Angela". 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3035311698914