Martie 19, 2021
Ciudăţenii neştiute ale vedetelor. Tratament cu găinaț și diete purpurii
Credeai că doar tu ai un tic sau o obsesie greu de înţeles? Te vei privi cu alţi ochi când vei citi despre obiceiurile stranii ale acestor staruri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nicole Kidman şi limbajul ei secret

Mai ştiţi când eram mici şi vorbeam propria noastră limbă, păsăreasca? Ei bine, lucrul acesta se întâmplă şi la case mai mari. Nicole Kidman (53) a mărturisit recent că ea şi sora ei mai mică, Antonia (50), au un mod special de a comunica, o limbă a lor pe care o foloseau de când erau adolescente. "Ne ajuta în special când eram la petreceri alături de iubiţii noştri, iar noi puteam să vorbim în limbajul nostru propriu. Puteam să ne facem înţelese între noi, dar fără ca ceilalţi să ne înţeleagă", mărturiseşte Nicole. 

Rutina facială urât mirositoare a lui Tom Cruise

Actorul în vârstă de 58 de ani este cunoscut pentru obsesia lui pentru tinereţe veşnică. Chiar dacă actorul nu este un fanatic al chirurgiei estetice, am putea spune că este unul al rutinei faciale bizare. Ei bine, se spune că actorul foloseşte un fel de tratament bazat pe... găinaţ de pasăre, o procedură care costă 220 de dolari şi care foloseşte reziduri sub formă de pulbere ale privighetorii roşcate. Starul a aflat despre acest tratament revoluţionar de la Victoria Beckham şi a fost, se pare, mulţumit de rezultate.

Dieta... purpurie a lui Mariah Carey

Când vine vorba despre diete, putem spune că diva absolută le-a încercat pe toate: majoritatea fără rezultat, însă. Chiar şi aşa, vedeta de 50 de ani este fidelă unui principiu alimentar cel puţin ciudat: mănâncă doar alimente în nuanţe violet, de trei ori pe săptămână. Vinetele, varza roşie, strugurii şi altele în culori asemănătoare sunt alegerile ei alimentare frecvente. Ca o adevărată divă, Mariah insită ca aceste alimente să fie gătite într-un mod nou şi gustos, de fiecare dată, lucru care îi dă mari bătăi de cap bucătarului ei personal.

Tori Spelling şi fanteziile sexuale à la "Beverly Hills, 90210"

Mariajul lui Tori cu Dean McDermott a fost unul de lungă durată, 14 ani mai exact, cu suişuri şi coborâşuri, ce-i drept. Cu toate acestea, cei doi actori mărturisesc cu mâna pe inimă că n-au avut probleme în dormitor, dovadă stând cei cinci copii ai lor. Dean a dat chiar şi din casă, dezvăluind că una dintre plăcerile lor de cuplu este să se costumeze. Iar Tori alege de multe ori să se îmbrace precum Donna Martin, personajul ei iconic din serialul cu adolescenţi "Beverly Hills, 90210". "Eram îndrăgostit de Tori pe când juca în serial", dezvăluie Dean, care mai face o mărturisire necerută: şi-a tatuat numele soţiei sale deasupra genitalelor.

David Beckham, maniacul ordonat

Nu este primul sportiv despre care auzim că are tendinţe obsesiv-compulsive. Şi Rafael Nadal a recunoscut asta, după ce lumea a observat că acesta nu intra în joc înainte ca sticlele lui de apă să nu fie aliniate corect lângă teren. Fostul fotbalist englez susţine că nu se poate relaxa dacă lucrurile nu sunt ordonate frumos în spaţiul lui: de la şosete la sticlele de suc. Mai mult, acestea trebuie să fie aranjate musai pe perechi (iar aici nu ne referim doar la şosete). "Am această manie de a aranja lucrurile la linie sau pe perechi. Când pun sticlele de Pepsi în frigider, dacă este una în plus, în număr impar, o pun în alt loc, în dulap sau altundeva. Când ajung într-o cameră de hotel, nu mă pot relaxa înainte să adun toate pliantele şi cărţile şi să le aşez într-un sertar. Totul trebuie să fie într-o ordine perfectă", spune David.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.53565311431885