August 29, 2022
Cine este David Goldcher, iubitul Irinei Rimes. S-au mutat împreună în casă nouă
De doi ani, artista trăiește o poveste de dragoste cu un tânăr de origine franceză. În urmă cu câteva luni, aceasta a luat decizia de a se muta în Franța pentru a fi aproape de partenerul său, pentru o perioadă. Recent, însă, aceștia s-au mutat în casă nouă. Iată tot ce nu știai despre David Goldcher, iubitul Irinei Rimes!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cântăreața din Republica Moldova a fost întotdeauna discretă cu privire la viața sentimentală. În 2021, invitată fiind la podcastul lui Cătălin Măruță, artista spunea că iubitul ei este cel care i-a adus „vise noi, dorințe noi, ideea de evoluție, culoare, pasiune, dorința de a trăi, de a fi curios ce poate să-ți aducă viitorul'. La rândul său, tânărul creează muzică, fiind unul dintre criteriile importante după care Irina Rimes își alege partenerii.

În perioada pandemiei, cântăreața a petrecut o lună și jumătate în Franța, acolo unde lucra la următoarele sale lansări. În cadrul acestei călătorii, aceasta l-a întâlnit pe actualul său iubit. Într-un interviu mai vechi, Irina Rimes susținea că David Goldcher părea „pierdut în spațiu', așa cum era și ea.

rimes-1

Tânărul de origine franceză are 30 de ani și activează în domeniul muzical. Aceasta a apărut și ca interpret în mai multe videoclipuri. Irina Rimes susținea că este important să împărtășească cu partenerul ei pasiunea pentru muzică.

De-a lungul timpului, Irina Rimes a oferit câteva declarații referiroare la relația cu David Goldcher. Aceasta nu exclude ideea căsătoriei, însă, experiențele anterioare, au făcut-o să fie reticentă în a da un verdict cu privire la relația sa.

„Nu știu să spun (n.r. dacă el e alesul). Așa am crezut de multe ori, de aceea, nu mai cred nimic, pur și simplu trăiesc', a declarat artista în emisiunea ‘Vorbește lumea, potrivit spynews.ro.

rimes-2

David Goldcher s-a întâlnit cu părinții artistei

Cine este David Goldcher, iubitul Irinei Rimes. În urmă cu ceva timp, tânărul a fost în Republica Moldova, acolo unde i-a cunoscut pe părinții artistei. Aceasta din urmă a susținut că mama sa este foarte „încântată' de noul ei iubit, sfătuind-o, chiar, să nu îl piardă.

Într-o înregistrare postată pe rețelele de socializare, David a fost surprins în timp ce gusta dintr-o băutură tradițională, probabil țuică sau palincă, iar reacția sa a stârnit hohote de râs.

Vorbind ipotetic despre nuntă, Irina Rimes a mărturisit că își dorește ca acest eveniment să se desfășoare după tradițiile românești.

rimes-3

„Poate că el este iubirea vieții mele'

Cine este David Goldcher, iubitul Irinei Rimes. Artista a mărturisit că nu se grăbește să-și facă planuri pe termen lung, având în vedere „greșelile' pe care le-a făcut în viața personală.

„Mi-am dat seama ca mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-as fi așteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaștri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez. Poate că el este iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el. Am făcut greșeli în viața personală, pe care le repet și acum', mărturisea Irina Rimes.

rimes-7

În urmă cu câteva luni, cântăreața originară din Republica Moldova a declarat, pe rețelele de socializare, că s-a mutat cu iubitul ei în Franța. Aceasta a susținut că au găsit imobilul mult visat, în care vor locui cu chirie. La scurt timp după ziua ei de naștere, vedeta a anunțat însă că s-au mutat în casă nouă.

„După multe căutări, am găsit apartamentul visurilor noastre. Arată așa! Are o grădină foarte drăguță. Vă țin la curent unde pun patul. Stăm într-un apartament cu chirie, nu cumpărăm nimic în pandemie', a declarat Irina Rimes.

rimes-4

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71635293960571