Septembrie 12, 2022
Cine este artistul grec care adună la concertele sale peste 300 000 de persoane?
A fi îndrăgit de oameni este dorința tuturor artiștilor, iar Nikos Vertis rămâne în topul preferaților publicului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Doar în Grecia în fiecare an la concerte live marca Nikos Vertis participă peste 300.000 de oameni. Artistul grec numărul 1, Nikos Vertis, este renumit pentru concertele sale care fac sold out în timp record la nivel mondial.


Muzicianul este bine cunoscut pentru conexiunea deosebită pe care o are cu fanii săi. Concertele sale spectaculoase alături de o trupă de 20 de muzicieni, show de lumini impresionante și o sinergie magică au adunat sute de mii de persoane în întreaga lume.


Celebrul artist este unul dintre ce mai comerciali artiști din Grecia, ce a făcut să vibreze inimile a milioane de persoane de pe tot mapamondul cu piese sale precum „Thelo na menioseis” , „An eisai ena asteri (Daca tubes to Steaua)” și multe altele.

Nikos Vertis este unicul artist grec care a concertat la Dolby Theater (locația din Los Angeles unde au avut premiile Oscar, America’s Got Talent, Daytime Emmy Awards și multe altele). El a marcat concerte Sold Out (bilete epuizate) la nivel mondial printre care se regasesc țări precum Israel, Bulgaria, România, Turcia, Serbia, Cipru, SUA, Canada, Australia și lista continuă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0068359375