Mai 21, 2022
Chris Brown, fostul iubit violent al Rihannei, a reacționat la vestea că artista a devenit mamă
Rihanna a dat naștere ieri unui băiețel, primul copil al artistei cu rapperul A$AP Rocky. Solista a primit o urare cel puțin neașteptată din partea lui Chris Brown, fostul iubit care a desfigurat-o în bătaie pe artistă, în urmă cu ceva ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Rihanna a avut parte de o bucurie imensă ieri, căci a devenit mama unui băiețel, copilul cântăreței cu rapperul A$AP Rocky.

Dintre toți cei care au felicitat-o pe Rihanna, cea mai mai surprinzătoare reacție a venit chiar din partea fostului iubit, artistul Chris Brown, alături de care solista a trăit o poveste extrem de tumultoasă și mediatizată, în 2009. Totul s-a năruit între cei doi în momentul în care Brown a bătut-o îngrozitor pe Rihanna și poze cu chipul tumefiat al artistei au făcut înconjorul internetului. 

Iată că la peste zece ani de la groaznicul incident, Chris Brown a făcut un gest frumos și matur față de fosta sa iubită și a felicitat-o pentru faptul că a devenit mamă, prin intermediul unei postări pe Instagram.

„Felicitări”, a scris rapperul, în vârstă de 33 de ani, joi, la scurt timp după s-a aflat că Rihanna a dat naștere unui copil. 

Proaspăta mamă, în vârstă de 34 de ani, nu a oferit detalii despre nașterea fiului ei și nici nu a dezvăluit numele lui.

Rihanna a început să se vadă cu A$AP în timpul pandemiei

Rihanna și-a prezentat burtica de gravidă, pentru prima dată, în ianuarie anul acesta, la aproape doi ani după ce prietenia dintre ea și A$AP Rocky, în ​​vârstă de 33 de ani, s-a transformat într-o relație romantică foarte pasională. 

Cuplul a început să se întâlnească în timpul pandemiei de coronavirus, a declarat Rihanna pentru Vogue în aprilie.

Înainte de relația cu A$AP, Rihanna s-a întâlnit cu Hassan Jameel din 2017 până în 2020. Artista a fost implicată, de-a lungul anilor, în relații cu mai multe vedete de la Hollywood, precum Drake, Travis Scott și Lewis Hamilton. 

Cum l-a pedepsit legea pe Chris Brown după ce a bătut-o pe Rihanna

În martie 2009, Brown a fost acuzat de agresiune după altercația cu Rihanna. El a pledat vinovat și a fost condamnat la cinci ani de control judiciar și 1.400 de ore de muncă în folosul comunității. În august 2013, i s-au atribuit încă 1.000 de ore.

rihanna jpg jpeg 

Rihanna a vorbit despre acest episod dureros al vieții sale, într-un interviu emoționant cu Oprah Winfrey.

 „Cred că a fost dragostea vieții mele. A fost prima dragoste. Și văd că el m-a iubit la fel... nici măcar nu este vorba despre noi să fim împreună. Îl iubesc cu adevărat. Deci, principalul lucru pentru mine este ca el să fie liniștit.", a declarat Rihanna despre Chris Brown. 

Chris Brown Shares Surprise Response To Backlash For Thirsty Rihanna  Comments - Capital XTRA

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81588935852051