Septembrie 01, 2022
"Chiar simt această piesă!" Valeria Pașa, un nou cover, care trezește fiori
Interpreta Valeria Pașa a lansat pe 25 august un nou cover. Unul emoționant, care ajunge cu ușurință la sufletul oricărui ascultător.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Am ales să fac acest cover, datorită faptului că am un respect aparte pentru artistul Ștefan Petrache și chiar simt această piesă. Mereu i-am apreciat vocea și personalitatea dumnealui. Mai mult ca atât, mi-a oferit punctajul maxim, în cadrul preselecției Eurovision, fiind președintele juriului. O astfel de apreciere, înseamnă mult pentru activitatea mea. Sper ca acest remake să fie îndrăgit de lume și distribuit cât mai mult, pentru ca generația de astăzi, să continue să asculte muzica adevărată a poporului nostru.", a povestit Valeria Pașa.

Internauții au fost impresionați de reinterpretarea piesei lui Ștefan Petrache, iar comentariile au fost doar de admirație, pentru vocea și prestația interpretei.

"Cred ca și marele Ștefan Petrache ți-ar fi apreciat interpretarea"

"Minunată interpretare, atât de acasă și din suflet, un buchet de emoții trezește această voce și această piesă. Felicitări Valeria !", sunt doar câteva dintre comentariile ascultătorilor.

Piesa - Stefan Petrache

Video - Maxim Cebanenco

Aranjament - Dan Iacovlev

Mix/Master - Marian Ungur



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95528817176819