Diminețile de luni par a fi mai blânde dacă ne gândim că diseară vom prepara și mânca un chec delicios. Nu e multă treabă de făcut, în schimb, e atât de gustos! Hai, încearcă și tu! Vei rămâne încântat!
Ingrediente:
• 3 oua
• 1 cana de zahar
• 1/2 cana de ulei
• 1/2 cana de lapte
• extract de vanilie
• coaja rasa de lamaie
• 2 cani de faina
• 1/2 pliculet praf de copt
• 3 linguri nuca de cocos
Mod de preparare:
1. Punem intr-un castron ouale si zaharul, apoi mixam timp de 5 minute la viteza medie.
2. Adaugam extractul de vanilie, coaja rasa de lamaie, uleiul si laptele. Mixam inca alte 5 minute.
3. Faina cernuta impreuna cu praful de copt si nuca de cocos se adauga putin cate putin. Mixam pana devine o compozitie omogena.
4. Turnam compozitia obtinuta intr-o tava de chec tapetata cu unt si hartie de copt.
5. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 35- 40 de minute.