Iulie 11, 2018
Charlotte Casiraghi, nepoata lui Grace Kelly, Prințesa de Monaco, este însărcinată
Charlotte Casiraghi, nepoata celebrei Grace Kelly și fiica Prințesei Caroline de Hanovra din Monaco, este însărcinată pentru a doua oară.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Charlotte Casiraghi, nepoata celebrei Grace Kelly și fiica Prințesei Caroline de Hanovra din Monaco, s-a logodit în luna martie a acestui an cu Dimitri Rassam, un cunoscut producător de film, și se pare că în curând vor deveni părinți.

Potrivit revistei People, Charlotte Casiraghi a vorbit despre sarcină în timpul evenimentului Monte Carlo International Horse Jumping care a avut loc recent, indicând faptul că va naște în luna septembrie.

Casiraghi mai are un băiețel în vârstă de 4 ani, Raphaël, din relația anterioară cu actorul de stand-up comedy Gad Elmaleh, iar Rassam are o fiică de 6 ani, din căsătoria eșuată cu Masha Novoselova. Raphaël, fiul lui Casiraghi, nu se numără printre cei eligibili la tron din cauza faptului că mama lui și Elmaleh nu au fost căsătoriți. Copilul pe care Charlotte și Dimitri îl așteaptă va face parte din linia de succesiune la tron numai dacă cei doi se vor căsători.

Charlotte și Dimitri și-au început relația în urmă cu aproximativ doi ani, iar la balul de caritate Rose Ball din Monaco care a avut loc în luna martie, aceștia și-au făcut apariția în calitate de cuplu logodit.

Charlotte Casiraghi, în vârstă de 31 de ani, este a 11-a în linie succesorală pentru tronul din Monaco. Dimitri Rassam, logodnicul său, în vârstă de 36 de ani, este un producător de film francez. Cei doi plănuiesc să se căsătorească în toamna acestui an.

 

www.elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0873093605042