Septembrie 27, 2016
Charlize Theron s-a îngrășat cu 16 kg pentru noul său rol
Charlize Theron e una dintre puținele actrițe din Hollywood care sunt gata să-și jertfească frumusețea sa pentru roluri în film, ceea ce a și făcut Theron pentru filmul "The Monster", unde ea a jucat rolul de prostituată care își omora clienții.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Atunci Charlize a pus pe ea câteva zeci de kilograme, ceea ce a meritat. Anume acest rol i-a adus lui Charlize premiul Oscar. Acum pe Charlize o așteaptă o nouă transformare. Pentru filmul "Tully", filmările căruia au început recent în Vancouver, actrița s-a îngrășat cu 16 kilograme. Despre asta a povestit prietenul lui Theron.



Din primele fotografii de pe platoul de filmare se vede cu ochiul liber acest lucru. Theron într-adevăr și-a pierdut silueta pe care o avea odată. În film va avea rolul de mamă a mai mulți copii care încearcă să-și creeze propria afacere și pe lângă asta să mai facă față și obligațiunilor de mamă. În film aceasta angajează o dădacă de noapte pentru fratele său pe care o cheamă Tully, și între ele se leagă o relație deosebită. Menționăm că kilogramele în plus, Theron era nevoită să le adauge într-o perioadă scurtă de timp. După Theron, secretul adăugirii rapide în greutate constă în consumarea produselor ce conțin foarte multe calorii.


 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93127703666687