Octombrie 11, 2018
Channing Tatum și Jessie J sunt împreună!
A trecut puțin timp de când actorul de la Hollywood, Channing Tatum s-a despărțit de iubita sa. Însă, deja și-a găsit obiectul noii sale adorații.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

ChipeÈ™ul actor de la Hollywood nu a plâns foarte mult după despărÈ›irea de fosta soÈ›ie. Channing Tatum È™i-a găsit rapid o nouă iubită cu care formează un cuplu. Ea este mega cunoscută în întreaga lume, È™i este vorba despre interpreta Jessie J. Nimeni însă nu s-ar fi aÈ™teptat la o asemenea întorsătură.

 

 

Cei doi petrec foarte mult timp împreună, actorul este prezent la toate concertele interpretei È™i o susÈ›ine la bine È™i la greu. Channing È™i Jessie au parte de multă distracÈ›ie, recent au fost văzuÈ›i împreună jucând golf. Fanii actorului susÈ›in că actuala iubită a lui Tatum seamănă uluitor de bine cu fosta lui soÈ›ie. 

 

 

Amintim că Channing Tatum s-a despărÈ›it de soÈ›ia lui, Jenna Dewan Tatum, după nouă ani de căsnicie. Cei doi formau un cuplu perfect, iar vestea tristă a nemulÈ›umit fanii. Chaning È™i Jenna au o fetiță superbă, Everly, în vârstă de 4 ani È™i jumătate. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.44707751274109